slm arkadaşlar ben kasanın içini temizlemek için bi kompresör alamayı planlıyorum sistemin çok çok eski zaten yenisini toplayacam paramı denkleştirnce ama bu tozlar beni mahvetti sistemin zaten yavaş bir de onlar yavaşlattı kadıköyden nereden bulabilirm bu aleti ve fiyatı kaç lira bilen vr mı
pc kompresörü
benim kullandığım yöntemi yazayım belki işinize yarar.
güçlü bir elektrik süpürge uzun kıllı bir fırça.makinenin fişini çekiyorum fırça ile toxları yerinden oynatıp hiç uc takmadan süpürgeye emdiriyorum.bunu neredeyse bütün bileşenlere uyguluyorum.kompresörle üflemek tozların havalanmasına neden olur düşüncesindeyim.ki öyledirde.kolay gelsin
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
186 mesaj
benim kullandığım yöntemi yazayım belki işinize yarar.güzel bir yönteme benziyor ama deneme taraftarı değilim çünkü hem çok ğraştırı hemde basınçlı hava gibi temizlemez ama mesela elimde sadeve fan filan olsa işe yarar bir uygulamka cevanbın için tşk..
güçlü bir elektrik süpürge uzun kıllı bir fırça.makinenin fişini çekiyorum fırça ile toxları yerinden oynatıp hiç uc takmadan süpürgeye emdiriyorum.bunu neredeyse bütün bileşenlere uyguluyorum.kompresörle üflemek tozların havalanmasına neden olur düşüncesindeyim.ki öyledirde.kolay
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
güzel bir yönteme benziyor ama deneme taraftarı değilim çünkü hem çok ğraştırı hemde basınçlı hava gibi temizlemez ama mesela elimde sadeve fan filan olsa işe yarar bir uygulamka cevanbın için tşk..basincli hava anakart bilesenlerine zarar verebilir abartmamakta fayda var, kompressor alacagima yeni bir ucuz PSU alirdim temizlemesi en zor yer PSU, diger yerler elektrik supurgesiyle, nemli bezle cok kolay temizleniyor, islemci sogutucusunu da cikartip suyla yikayip 12 saat kurutup su kalmadigindan emin olup takabilirsin mis gibi olur.