pc kurtarma diski oluşturma

merve01
06-11-2006, 00:32   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

laptob u aldığımda pc kurtarma diski olmadığını,bu yüzden kullanıcının kendisinin bunu yükleyeceğini,bilgisayarda pc kurtarma diski oluşturucu prog. oldugunu söylediler..bu işlem için gerekli dvd sayısının 2 olduğu yazıyor pc de.ancak ben 3. dvd yi de kullandığım halde yükleme işleminin belli evrelerinde hata oluştugunu söylüyor..o evreler de genelde dvd nin dolduğu anlara denk geliyor..ben de dogal olarak diğer dvd yi takıorumm..ama biteceğe benzemiyor...3. cd olmasına ragmen %1 den başladı..ben de gıcık aldım ve durdurdum işlemi..bu aşamadan sonra ne yapmalıyım?? çok uzun oldu pardon...

barisaydiner
06-11-2006, 19:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
486 mesaj

hiç uraşmayın böyle, eğer windowsunuz xp idise ve sizinde önyüklemeli xp cd niz varsa onu kulllanarak önceki xp nizi onarın. sizin klasörlerinize bişey olmaz sadece windows ayarları ve program ayarları değişebilir.

delikanli53
06-11-2006, 23:55   |  #3  
delikanli53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj

laptop web sitesinden veya telefonla üreticiye bir ulaşın bu sorunu en iyi onların çözeceğinden emin olabilirisiniz. evet doğrudur laptoplar artık içinden (dvd yazım programından) başlangıç disketi gibi cd hazırlıyor.

cici__46
08-11-2006, 20:18   |  #4  
Üye
53 mesaj

benim leptopta aynı ama ben cd leri temin ettim başka yerlerden ama sen istersen leptobu aldığın yerle bi bağlantıya geç...Bence;)