selam arkadaşlar sistemim intel e 4300 twinmos 1 gb ddr2 800 ekran kartımda 6600 geforce ddr 2 256 mb ve disk olarakda seagete 320 gb 16 mb cache pc mark 2005 kurdum testi yaptım lakin hiç bir sonuç alamadım şunuda diyiğim o havadan uçan küpleri koşan adamları gördüm yani 11 aşamayı tamamen tamamladı ama ortada skor yok acaba nerde yalnışlık yapmış olabilirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler dilerim
pc mark 2005 de sonuç alamıyom
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,714 mesaj
asıl çözümü bende bilmiyorum ama azimle deneme devam et. ben 10 defa test ediyosam bi keresinde sonuç çıkıyo..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
275 mesaj
nası yani devamlımı test yapacağız arkadaşım yani pc kafasına göre mi takılıyo demek istediğin bumu
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj
elbette kafasına göre takılmıyo. ama dedğim gibi asıl sorunu bende bulamadım ve üstüste denediğimde göstermişti bende. beklemek çok sıkıcı ama merak duygum daha ağır bastırmıştı ve öğrendim..
Son Düzenleme: 1ol3irol ~ 14 Şubat 2008 17:58
Yıllanmış Üye
393 mesaj
test bittiği anda "online result" tarzı bi yazı çıkar ona tıkladığında futuremark sitesine bağlanır ve puanın görünür...internet bağlantınız yoksa puan görüntülenmiyor yanılmıyorsam
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj
arslankurttest bittiği anda "online result" tarzı bi yazı çıkar ona tıkladığında futuremark sitesine bağlanır ve puanın görünür...internet bağlantınız yoksa puan görüntülenmiyor yanılmıevet doğru bu şekilde öğreniyosun. ben 11 aşamayı tamamlamıyor diye okumuşum çünkü bende hep yarıda bırakıyodu aborted diyodu..