beyler ben ilk size bişet diicektim bazı programları nindriyorum ve çalıştıramıorum örneğin media player 12 i indiriyorum çalıştıramıorum kav ı indiriyorum çalıştıramıorum vb.yardımcı olursanız sevinirim
pc me indirdiğim programlar çalışmıor neden yardım
Windowsun orjinal değilse Media Player 11 kuramazsın bildiğim kadarıyla.
Birde bazı ğprogramlar kurulabilmek için "Yöbetici" hakları gerektirir sistem yöneticinizle görüşürseniz size yardımcı olacaktır derdi bir microsoft yetkilisi :)))
Eğer yönetici haklarına sahipsen ve böyle bir sorun yaşıyorsan ki daha önce hiç duymamıştım yardımcı olamayacağım...
Ama olacak birileri mutlaka vardır...
windows orjinal değil ne apmalıyım peki
ya orijinal bir cdden tekrar kurulum yapacaksın ya da var olan işletim sistemini legalleştirceksin.
bu aralar microsoft bayaaa bi güvenlik olyını arttırdı.
bazı programlar bu yüzden kurulamıyor.
hatta kurulu olan bazı program larında hata verebiliyor.
bu durumda yapabileceğin tek şey lisanslı ürün kullanmak...
peki orjinalini deniyicemde kav varya virüs programı onuda indiriyorum çalışmıo onda ne apmalıyım:)(
aynı soruyu güvenlik bölümündede sormuşsun bu çalışmıyo derken programmı yoksa aktivasyonumu söylüyorsun
Virüs programının çalışması lazım dostum. Senin bilgisayarında bir aksilik vardır. Bu yönetici hakları konusuna baktın mı. Ben evde kardeşime sınırlı hesap açtım ve bir çok şeyi kendi başına yapamıyor. Sana da böyle bir işkenceyi sana söylemeden yapan birileri var mı :))))
En azından kullandığımız işletim sistemi orjinal olmalı diye düşünüyorum. Çünkü herşeyimizi ona teslim ediyoruz...