arkadaşlar abimgil falan pc me durmadan bir şey takıyor benimde arşivim var virüs girmesinden korkuyorum çok para harcadım orjinal norton 360 symantec 4.0 kullanıyorum ama genede korumak istiyorum.sizden istediğim pc me kimse benden habersiz usb ve harddisk takmasın bu arada usb li klavye ve mouse kullanıyorum bir etkisi olur mu ve kimse girdirmesin derken bende usb yi girdirebilim yani bide parola falan koyabilsek daha iyi olur bide harddiske bir etkisi olmaz değil mi yani içindekiler önemlide he hadi diyelim ki bu olmuyor şöyle bir şey yapabilirmiyim d deki dosyalarıma şifre koyabilirmiyim veya gizleyebilirmiyim ama başka açamasın kimse yani parola koyabilirmiyim ama mesela müzikler d de varya masaüstündede kısayolu var o duracak ve mümkünsede ondan kimse bir şey değiştiremesin biliyorum biraz karışık oldu ama lütfen yardım edin şu derdime çare bulun yardım eden herkese teşekkürler...
pc me koruma koymak istiyorum bakabilirmisiniz...
Tam olarak ne demek istedin anlamadım ama Windows 7,de BitLocker 128Bit ve 256Bit şifreleme özelliği var denedinmi ?
http://windows.microsoft.com/tr- ... -256-bit-encryption
MyLockbox programını tavsiye ederim klasör şifreleme için.
kardeş demek istediğim şu benim pc me benden başka hiç kimse sürücü takamasın ve d deki belgelerimi gizlemek istiyorum mesela d de müziklerim var onun kısayolu masaüstünde tamam buraya kadar ama ben d dekine kimse giremesin masaüstündekinide kimse mesela yer değiştirmesin diyorum müziklerden falan nası yani diyelimki ibrahim tatlısesin müziklerini silemesin kopyalayamasın ama dinleyebilsin hadi onu geçtim hiç kimse bilgisayarıma usb girdirmesin yani girince açmasın kitlesin parola istesin ne bilim ben işte benim amacım pc yi virüslerden arındırmak yani girmesini önlemek ve içindeki bilgilerin dışarıya çıkmasını ve içine bir şey girmesini engellemek istiyorum bu mümkün mü bide mylockbox nedir daha açık olurmusunuz ve baya açık olursanız sevinirim...
Klasör şifreleme programı internetten ücretsiz olarak indirebilirsin.
http://www.inndir.com/USB-Lock-Auto-Protect--44445p.html
ayrıca win7 ultimate kullanıyorsan denetim masasından bitlocker aracıyla hdd şifreleyebilrsin senden başka kimse erişemez.
yok xp kullanıyorum peki bu programlarda bir pislik falan olur mu...
Benim verdiğim programda olmaz ama sen yine de verilerinin bir yedeğini almayı unutma.
teşekkür başka görüşü olanlar da varsa ben buradayım sizin dediğinbizide denemeyi düşünüyorum...
arkadaşlat lock folder xp diye bir program kuruup yükledim gayet güzel gözüküyor h ve g disklerini şifreledim yani bir sürücü falan takılırsa girmesinler diye bir problem çıkar mı nasıldır program inşallah bir şey olmaz şimdi pc ye reset atacam inşallah bir şey olmaz...