önerileriniz arkadaslar.çok iyi olsun istiyorum.(home pc)
pc'mi hızlandırıcam yardım
sistem özelliklerin ? bütçen ? kullanım amacın ? hiç bir şey belirtmeden nasıl öneri yapıcaz biraz açıkla biz de elimizden geldiğince yardımcı olalım
ram, işlemci, ekran kartı,önerileriniz lütfen.büyücü kardeşlerim benim:)))
Microsoft Windows Vista Starter Edition .İşlemci Üreticisi : AMD .Bellek : 1 GB DDR2 .Sabit Disk : 160 GB .Bellek Tipi : DDR2 .İşlemci Özellikleri İşlemci Tipi ve Hızı : AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2 GHz .İşlemci Tipi : AMD Athlon 64 X2 4400+ .İşlemci Hızı : 2.2 GHz .Hafıza Özellikleri Bellek : 1 GB .İşlemci Özellikleri İşlemci Tipi ve Hızı : AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2 GHz .İşlemci Tipi : AMD Athlon 64 X2 4400+ .İşlemci Hızı : 2.2 GHz .Optik Sürücü Özellikleri Optik Sürücü : DVD-RW .Anakart Veri Yolu Hızı : 2000 MHz .Ses ve Görüntü Ses Çıkışı : Hoparlör Çıkışı .Ses Girişi : Mikrofon Girişi .Ekran Kartı : 512 MB ATI Radeon X1250 .İşletim Sistemi İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Starter .Platform : PC .Ağ Tipleri Modem Tipi : 56K PCI SoftModem
bütçe fena deil ama bi bakalım duruma göre:)
Yallah cinler yallah kış kış cinler kış kışşş hızlan pc hızlannn 3 güne kalmaz uçar gider senin pc :))
:D:D süpersin JustCause xD
yav by_pass Allah aşkına bir bütçe yaz bir sistem olur 5 milyar başka sistem olur 500 tl senin bu işe ayıracağın parayı söyle de bakalım bir hal çaresine...