Arkadaşlar ben online oyunlara para yatırmak istiyorum.Ve pu parayı paypal gibi bir siteye aktarıp ordanda oyunlara aktarmak istiyorum.Duyduğuma göre pc ye yüklenen bi program ile hiç bi reklama felan tıklamadan programla ii para kazanılıyomuş.Bu programı biliyorsanız bir link atınız.Yada pc kullanılarak para kazandıran site veya program biliyorsanız paylaşmanız güzel olur.
Pc 'mi kullanarak Nasıl Para Kazanırım?
Paraicin.com
Denenmiş, gerçek para kazanma yöntemleri
Agloco
Oturduğunuz yerden para kazanmak hayal değil gerçek. Webde başka hiçbir yerde bulamayacağınız, en güvenilir para kazanma yöntemi. Nasıl ve ne kadar kazanacağınızı öğrenmek için tıklayın…
Webproje
Oturduğunuz yerden para kazanın !
Hits4Pay
Internet üzerinden surf yaptıkça para kazanacağınız hoş bir sistem. Ayrıca siteye üye yaptığınız kişilerden de belirli bir kazanç elde edebilirsiniz.
Katreklam
En kaliteli yerli reklam sitelerinde biri. Web sitesi olsun olmasın, bu sitede herkes için bir kazanç yolu var.
Google Adsense
Google adsense, internet üzerinden en çok para kazandıran sitelerden biri. Eğer kendinize ait bir websiteniz varsa, hiçbir ücret ödemeden google adsense hesabı açıp sitenize google reklamlarından alabilirsiniz. Reklamlardan tıklama başına para kazanıyorsunuz. Kazandığınız para 100 USD üzerine çıktığı zaman sizin seçeceğiniz ödeme şekli ile paranız size ulaştırılıyor.
Nocs
Internet üzerinden mail göndererek para kazandıran bir sistemi var. Siz, okuduğunuz maillerden değil, üye yaptığınız insanlardan para kazanıyorsunuz. Ne kadar üye, o kadar para...
Adbrite
Adbrite, internet üzerinden en çok para kazandıran sitelerden biri. Eğer kendinize ait bir websiteniz varsa, hiçbir ücret ödemeden adbrite hesabı açıp sitenize adbrite reklamlarından alabilirsiniz. Reklamlardan tıklama başına veya üye yapma başına veya ürün satma başına para kazanıyorsunuz.
Click-Share
Kendi sitenize sahipseniz, sitenizde click-share reklamlarını görüntüleyerek para kazanabilirsiniz. Siteniz yoksa da üzülmeyin, click-share' üye kazandırarak para kazanma imkanınız da var.
aylık 363$ garanti
aylık 363$'ı garanti eden tek sistem İnternetten para kazanmanın tek ve gerçek yolu GDI ile ek iş yapmaktır.
Parakazan2007
parakazan2007
extra gelir kaynağı
hayaleriniz için gerekli iş burda
WHO IS LIVING IN SWE
para kazan
armut pişsin ağzıma düşsün diyorsun yani. öyle bir şey varsa bana da haber ver.
böyle bişi bulan varsa banada haber versin :D
bek inanmıyorum bu para kazanma işine :D her siteye güven olmuyor..
evet var o türden programlar siteye senin üyeliğinle bağlanıp oto olarak reklamlara tıklıyor ama site bunu farkedince ceza alıyorsun
burakesan_1993ncak hala şöle bi durum var ben böle hiç tıklamadan bu işi yapmak istiyorum.Böle programı kurcam o bişeler için açlışcak bende para alcam gibi.Varmı böle bişe?Puhahahaaa!!!
bilgisayarı sat o zaman tıklamadan eline üç beş kuruş geçer
Huhahahaaaaa
ya da mahalledeki çocuklar için internet cafe olarak kullan senin pc yi.saati 1 liradan
gazi lafı agzımdan almışsın, pcden en kolay ve etkili para kazanma yolu; satarsın
ole nette sagda solda ordan para geliyor burdan geliyor laflarına inanmayın, hayalleriniz çöker. hatta kandırılıp zarara bile ugratılabilirsiniz...