Arkadaşlar merhaba. Burada 2-3 gündür açılan başlıkları yapılan yorumları inceliyorum fakat hiçbirisi benim durumuma uymadığı için yeni bir başlık açmayı uygun buldum. Şuan ikinci planda kullandığım ama bana çok sıkıntı çıkaran bir kasam var. Bunu yenilemek istiyorum. Yaklaşık 7 yıl önce toplamıştım. Sonradan ben elime düşen bir ekran kartını taktım(Resimde göreceğiniz ekran kartı). O da yaklaşık 3 yıldır kasada. Bir de ekran kartıyla birlikte 2GB ram taktım. Fakat şuanda kasamda gözle görülür derecede bir yavaşlama var. Format bile hayır etmiyor. Sadede gelelim, bunlar benim kasamın özellikleri:
Bu da donanımların sıcaklıkları:
Bir de 230W'lık bir Güç Kaynağım var.
Evet arkadaşlar, ben bu kasayı elimden çıkartıp üstüne 500-600TL koyarak yeni bir kasa toplamayı düşünüyorum. Monitorum var. Harddisklerimden 250GB olan sata. 40'lık olan ide fakat bir önemi yok zaten içinde yedek dosyalarım vardı. Onları harici diskime aldım. Optik Okuyucu da almayacağım. Yani ben yeni bir anakart, ekran kartı, işlemci ve ram almayı düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.