anakart =k9n6sgm-v, işlemcim=amd antlon 64x2, ekran kartı= msi 512 mb, ram 2gb....everest power 230v/115v... ram +2 eklicem ekran kartı 1 gb yapcam.. ama işlemcide kararsız kaldım.. intele gecsem anakartta degiseck amd nin son işlemcilerine gecsem ana kart uygun mu ??..sorunum ise cok kasıyo pc donmalar oluyo face dahi ..tek istedigim nette saat gibi olsun :)
pc mi yükseltcem ama tecrubesizim yardım
Hocam büyçeniz var iste orta segment bir oyun pc si istiyorsanız, 450-550 tl gibi bir bütçe ile size gta4 ü dahi mediumda belkıde high ayarda açacak sistem toplayabilirz, sadece kasa olarak tabi bu arada eski pc nizin parçalarının bazılarını kullanarak tabikide,
o anakarta am2 den sonraki işlemcileri takamazsın, 2.si ise 1 gb ekran kartı taksan dahi yine kasar ekran kartı ile alakası oldugunu sanmam ekran kartı grafik depolayıcıdır, siz facebookta dondugunu soyluyorsunuz 128mb onboard ekran kartlı bır pc bıle facede donmazken 512 mb neden donsun değilmi :)
intel yerıne amd sıstem toplayabılrıız yukarıda söyledıgım fıyata
ok olur hangi parcalari degiştirmemiz lazm peki
anakart =k9n6sgm-v, işlemcim=amd antlon 64x2, ekran kartı= msi 512 mb, ram 2gb....everest power 230v/115v... ram +2 eklicem ekran kartı 1 gb yapcam.. ama işlemcide kararsız kaldım.. intele gecsem anakartta degiseck amd nin son işlemcilerine gecsem ana kart uygun mu ??..sorunum ise cok kasıyo pc donmalar oluyo face dahi ..tek istedigim nette saat gibi olsun :)Sistemin eski. Yeni alabilirsin (bütçen varsa). Eğer yok ise, yavaş yavaş kesinlikle değiştirmeye doğru yol almaya bak.
fazla bütcem yok işte ..iş görür hale gelsin yeter işlemciyi
AMD Phenom II X3 720 ile degistirsem nasil olur ?
oyunda degil nette hizli olsun yeter bana