deep freeze enterprise 6.3 full web filter comodo firewall pro antivir clacssic anti malware antispyware add ware add watch web filter bunların hepsi full ayrıca lisanslı nod32 deep freeze 6.3 admin girişinde normal girişinde ve kaldırmada şifre var
ayrıca nod32 ayar koruması şifresi var web filterdede şifre var firewall en yüksek seviyede web filterde en yüksek seviyede ve internete girişi engelliyor ve güvenli kipte bile çalışıyor ayrıca windowsun otomatik güncelleştirmeleri açık winsdowsun güvenlik duvarı açık ve özel durumlara izin verme işaretli msn programıda yasak internet explorer kendi filtre şifresi var ve internet seçenekleri güvenlik en yüksekte şu anda deep freeze ve nod32 hariç hepsi pasif buraya mesaj yazmak için zaten reset atınca aktif oluyor ayrıca admin oturum ve syskey şifresi var pc yi yi açanlara başka odaya gönderip syskey yazıp açıcam tabiki admin hesabıda şifreli olduğu için guest hesabıda açık olduğu için guest hesabına girecekler deep freeze sürümü enterprise 6.3 yani unfreezer işlemeyen sürüm donanım arızası çıkmadıkça sorun olmaz ayrıca pc çok az kasıyor sistemi az olmasına rağmen nedeni deep freeze enterprise 6.3 full aktif olmadan önce ccleaner tüm seçenekleri imleyip sadece 48 satten eski gereksiz dosyaları sil seçeneğini kaldırıp gutman modunda pc yi temizledim 90 tane oyun hiç zarar görmedi hepsi tıkır tıkır çalışıyor deep freeze 6.3 olduğu için unfreezer dan zarar görmüyor dediğim gibi deeep freeze de full sürüm 1 ay oldu kuralı bu süre içinde kaç defa pasif yaptım ve kaldırdım format falanda atmadım logonun altında evalution yazmıyor vede kurarken ve deep freeze administratorde gün belirtmiyor boyutu 60 mb deep freeze admindede yukarda belirtiğim gibi şifre var deep freeze 3 şifresi var unfreezer danda etkilenmiyor sürümde full sürüm çökmeside zor o kadar güvenlik programı var foruma girmediğim sürece bunları yaptım uzmanına sorun bölümünde çoğu sorun virüs her gün birinin pcsi çöküyor ondan bu önlemleri aldım güvenlik programlarını pasif yaptım mesaj yazayım diye deep freeze aktif olduğu için reset atınca devreye girecekler normalde programlar üye girişi yapmamı engelliyor sizce pc güvenlik açısından nasıl güvenlik açısından bir eksiği var mı şimdi reset atıyımda hepsi devreye girsin ama web filteri ve firewall yine pasif edeceğiz güvenlik seviyeleri en yüksekte olduğu için internete girişi önlüyorlar ve dediğim gibi güvenli kipte bile web filter çalışıyor her programın güvenliği en yüksektwe nod 32 ben hariç kimse devre dışı yapamaz nod32 de parolalı
pc min koruması nasıl
kardeş (paranoya derecesinde)iyi de, senin de bilgili olmana bağlı bilg.ın güvenliği
konuyu güvenlik bölümüne açtım buraya açmış daha önce konum güvenliğe taşındı diye mi adminlerden ricam konuyu hemen güvenliğe taşısınlar güvenliğe açtım buraya açmış
pc güvenliği konusunda bilgiliyim bilgili olmasam o kadar programı kuramazdım güvenlik konusunda bilgim var ama ben yokken güvenli olsun diye
nod biraz dusuk kalmıs sanki
bu le yaa yuhh nod32,deep freeze bile yeterdi ya
Eğer pc güvenliği hakkında bilgiye sahipsen bu kadar program kurman bence anlamsız... Çünkü hangi sonucun hangi sitede, hangi virüsün nerede çıkacağı zaten belli oluyor..
Fakat ben olmadığım zamanlarda diye not etmişsin, sen olmadığın zamanlarda deep freeze açıksa sorun zaten ortadan kalkacaktır. Adam gelip senin Freeze'ni kapatıyorsa, o kişinin Pc'ne oturması zaten yanlış. + olarak programlar zararlı sitelere ve zararlı olmayıp da normal olan sitelere bile girişi yasaklıyorsa o zaman Freeze kullanmanın da bir anlamı kalmıyor. Ayrı bir deyişle, sitelere girmek için o programları devre dışı bırakmak zorunda kalıyorsanız bırakın virüs girsin daha iyi. Olay şu ki, virüs girecek diye kendimizi yada Pc'mizi kasmayalım derim.. Bu tabii ki benim görüşüm fakat Pc sizin, görüşünüze saygı duyarım..
sen int cafe felan mısın arkadasim??
Ya biostan bi şifre koy oturamaz pc ye :D
Kasaya da yandan bi kilit...
Çok fazla uğraşmışsın....
gereksiz sadece deep freeze 6.3 yeter güvenlik forumuna açtığım konuyu okuyun önce
sen bu bilgisayarı nerde kullanıyosun net cafe mi onu belirt bari ona göre bişi yazalım. Ama çok fazla gerçekten güvenlik Deep freeze yter :)
hepsi lisanslı ise ve hepsine para verip aldınsa o paralara bi badigard tutsaydın yaw işin şakası pc'nin çokk önemli bilgiler içeriyor ve pc çokk iyi yoksa kasımkasım kasılır :D bu kadar yapmışsın inş. bi elektirik sorunundan dolayı yanıp da boşa gitmez
kardeşim gereğinden fazla şey yüklemişsin,bari nod32 yerine eset smart security yükleseydin