pc ye format attıktan sonra int baglanmak istedim hemen ama baglanamadım neden çünkü modemi tanıtmamışım tmm dedim kolay kurulum programını yükledim orada bastıgımda modemi algılamaya çalışıyor yazısı çıktı ama bir türlü algılayamadı sonra laptop üzerinden denedim bu sefer çok rahat bir şeklde tanımlandı ama masaüstündeki tanıyamıyot ne yamam lazım ?????
pc modemi görmüyor/tanımıyor
ethernet direver ne oldugu konusunda fikrim yokttu ki hala yok sadece everest ultimate gibi adlı sistem egeereçlerini tanıyan programla etterner realtek le başlayan bir isim gördüm googleden arattım ve 3 tane aynı tarz ama farklı işlevde olan 6-7 mb dosyaları indirdim ve kurdum yeniden başlatıktan sonra kurulum sihirbazına bastım ve sonunda tanıdı ve şuan int girebiliyorum masaüstünden fakat test yaparken
adsl test
ppp test ilk dördü başarılı olurkennnn
ıp adres ve auth test
dns test
internet test hata
yazısı aldım ama yine int baglanabiliyorum saolasın ark. bu arada ethernet driverı yükle dediğin için ama bende bunun cd yokmuydu kii hiç bilmiyorum ilk defa bir format atayım dedim sorunların ardı akası kesilmedi umarım dbir daha sorun yaşamam saolasın tekarr.
Anakart marka - model nedir ?
Şu kolay kurulum programları aslında hiç de kolaylık sağlamazlar.
Kullanıcıların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramazlar.Çoğu kullanıcı o cd olmayınca modemin çalışmayacağını düşünür.
Modem arayüzünden ayar yapıp kullanmaya alışabilseniz hiç zorluk yaşamayacaksınız ama...