Arkadaşlar kablonette ip değiştirmenin bir yolu mümkün,belki bu,bağlantıyı farklı bilgisayara geçirince de hemen bağlanmanızısağlayabilir.
1)başlat>çalıştır>cmd
2)açılan pencereye ipconfig/release yazıp enter a basın.. böylece ip niz sıfırlanmış oldu.
3)dahasonra ağ bağlantınızı açın,bağlantıya sağ tıklayın>özellikler>internet iletişim kuralları(TCP/IP) seçip özellikleretıklayın.
4)"aşağıdaki ip adresini kullan"ı seçip ip yerine 10.0.0.1 yazın ve TAB a basın. Tamam ile onaylayın.
5)3.adımıtekrar edin bu sefer "otomatik olarak bir ip adresi al" seçeneğiniseçin. tamam a basın..pencereleri kapatın ip adresiniz değişmiş oldu...
Pc'nin İp Değiştirmek
BEN DEDİNİN AYNISI YAPTIM ŞUAN AMA ŞU BÖLÜMÜ YAPAMADIM
3)dahasonra ağ bağlantınızı açın,bağlantıya sağ tıklayın>özellikler>internet iletişim kuralları(TCP/IP) seçip özellikleretıklayın.
4)"aşağıdaki ip adresini kullan"ı seçip ip yerine 10.0.0.1 yazın ve TAB a basın. Tamam ile onaylayın.
5)3.adımıtekrar edin bu sefer "otomatik olarak bir ip adresi al" seçeneğiniseçin. tamam a basın..pencereleri kapatın ip adresiniz değişmiş
BU BÖLÜMÜ YAPAMADIM IP SIFIRLANMIŞTIR DEMİ BEN IP SIFIRLAMA SEBEBİM OYNADIM Bİ OYUNDA OYU NSAHİBİ PC IP BAN NET ATMIŞ BU YÜZDNE OYNA GİREMİYORUM SIFIR ÇAR ÇASAMDA FORMATA ATSAM OLMUYOR İLA IP DEYİŞTİRİLECEKMİS ŞİMDİ OYNU YÜKLÜYORUM İNŞ AÇILIR
işe yarıyormu bilmiyorum ama deneyeceksen o xp için geçerli. yapamadığına göre internet iletişim kurallarını aradığın sayfada İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4) a gir
Arkadaşlar kablonette ip değiştirmenin bir yolu mümkün,belki bu,bağlantıyı farklı bilgisayara geçirince de hemen bağlanmanızısağlayabilir.kardesim 1 kere yaptım oldu. Tekrar denedigimde ise bir değişiklik olmadı 1 kereligemi mahsus bu ?
1)başlat>çalıştır>cmd
2)açılan pencereye ipconfig/release yazıp enter a basın.. böylece ip niz sıfırlanmış oldu.
5)3.adımıtekrar edin bu sefer "otomatik olarak bir ip adresi al" seçeneğiniseçin. tamam a basın..pencereleri kapatın ip adresiniz değişmiş oldu...