PC'nizi temizlemenin zamanı geldi!

CHIP Online
16-04-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bilgisayarınızda aylar içinde biriken çöplüğü temizlemek için bu yazımızı okumanız yeterli...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pc- ... ni-geldi_39776.html

Resimlerle: En iyi 20 ücretsiz temizlik aracı...

İlkbaharın tam ortasındayız, bilgisayarınızda iyi bir temizlik ve bakım gerçekleştirmenin tam zamanı. İşte PC'nizde aylardır biriken gereksiz öğeler ve çöplerden kurtulmanın en kolay yolları.

Temizleyin

İşe gereksiz programları ve web tarayıcısı eklentilerini kaldırarak başlayabilirsiniz. Masaüstü ve laptop'larınızdaki çok az kullandığınız veya hiç kullanmadığınız programları, mobil cihazınızdaki unutulmuş uygulamaları kaldırın. Kayıt defterinizi, belge listelerini, web tarayıcı ön-belleklerini CCleaner gibi ücretsiz bir araçla temizleyin.

PC, Mac, Android ve iOS'ta işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Mobil cihazlarda tüm uygulamalarınızı güncelleyin.

Güvenliği artırın

İşletim sisteminizi biraz düzenledikten ve performansınızı iyileştirdikten sonra sıra güvenliği gözden geçirmeye geldi. AVG, Norton, Vipre, Kaspkersky gibi bir antivirüs hizmetinden faydalanarak sisteminizi tam olarak tarayın.

Android'li cebinizde Avast ve AVG'nin güvenlik uygulamalarını kullanabilir, cihazınızı virüslere karşı tarayabilirsiniz.

Parola listenizi birbirinin aynısı veya tahmin etmesi kolay parolalara karşı gözden geçirmenizde de fayda var.


Tüm Konu: PC'nizi temizlemenin zamanı geldi!

Resimlerle: En iyi 20 ücretsiz temizlik aracı...

Kaynak: www.chip.com.tr