Active Security Monitor v2.0.0.18 Free 2.89MB
Program sayesinde sisteminizde bulunan antivirus, firewall(güvenlik duvarı), anti-spyware yazılımlarının sizi ne kadar koruduğunu öğrenebilir, ayrıca kablosuz bağlantı güvenliği, işletim sistemi, tarayıcınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bilgisayarınızın kayıtlı olduğu ağı da görebilirsiniz.
Anlaşılması kolay arayüzü sayesinde, programı kullanmak çok kolay. AOL Active Security Monitor, bilgisayarınızdaki güvenlik açıkları konusunda tavsiyelerde de bulunuyor.
Active Security Monitor, bilgisayarınızın ne kadar güvende olduğunu gösteriyor ve bilgisayarınıza 100 üzerinden puan veriyor.
---
not:İsteyen deneyebilir,ben kurmadım ve denemedim.Ücretsizmiş,bakılabilir.Microsoft da sitesinde verdiğine göre.
Pc'nizin Güvenlik Sevi. ölçün
KLAVYENE SAĞLIK mURAT,HARİKA PAYLAŞIM.SAĞOL
100 üzerinden 96 aldım.Bence gayet iyi bir skor:D
edit: şimdi yenilediğimde 100 üzerinden 100 verdi benim bilgisayarıma.sanki gerçekçi değil gibi.
69 puan
sisteminde şuanlık sadece kaspersky anti virüs personal var.bu bile harika netice.
norton 2005 var 79 verdi
bnde 80 aldım update score 84 çıktı teşekkürler viking20
update score:91 norton kullanıyorum ama!
kaspersky+ad-aware+kaspersky anti-hacker li 97
88 puan
Avira Antivir Premium
Comodo Personal Firewall
Edit - 92 Oldu
Programın kendinden haberi yok. Benim antivirüsü bilinmeyen uygulama olarak gösterdi. Buna rağmen 84 verdi. Birde tanısaydı ne verecekti merak ettim.
piRe_Programın kendinden haberi yok. Benim antivirüsü bilinmeyen uygulama olarak gösterdi. Buna rağmen 84 verdi. Birde tanısaydı ne verecekti merak ettim.Outpost'u kullanıyordun di mi ???
İnanamıyorum Nod32'nin son sürümünü kullanıyorum ama 48 aldım
BERBAT
Sting_32Outpost'u kullanıyordun di mi ???Evet.
Bazı çerez dosyalarını dahi zararlı olarak algılaması ve silmesi ayrıca hoşuma gidiyor.
konuyu daha yeni okuyorum ama kotam sıfırlanınca hemen bende kullanıcam paylaşım için saol
bi softpedia nın sitesi çalışıyor