- 2000 tlye kadar limitim var.
iyi bi oyun bilgisayarı arıyorum büyük oyunları kaldırabilecek güzel bi pc arıyorum bilgilendirenlere şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)
- 2000 tlye kadar limitim var.
iyi bi oyun bilgisayarı arıyorum büyük oyunları kaldırabilecek güzel bi pc arıyorum bilgilendirenlere şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)
pc dedim kardeş konsol demedim. teşekkürler yinede ilgilendiğin için.
2000 TL ve altı önerebleceğin bişeyler var mı kardeş :)
bana pc lazım kardeş yaa online oyun oynuyorum.
olabilir ama bi konsol asla bi pc etmez bana göre.
Hmm. Monitörünüz var mı ? Konsol almanızı öneriyorum. 700 TL 320 GB PS3, Üste kalan parayı oyuna, PS Move'a ya da Splist Fish Mouse verebilirsiniz.
PS3 ya da herhangi bir konsolda oyun keyfinin tam olarak alınabilmesinin tek bir şartı var, büyük ve kaliteli bir ekran varsa oynanabilecek. Ancak dev bir tv ya da kaliteli bir projeksiyon varsa oyun zevki bilgisayara fark atacaktır. Onun dışında bilgisayar monitörü boyutunda birşeyde oynamaya çalışmanın bilgisayarda oynamakla arasında zerre fark kalmıyor.Konsollar tartışmasız oyun konusunda bir numaralar. Öyle de olmalılar zaten. Amaçları o neticede. Tabi sadece ve sadece büyük ekran bir görsel cihazla birlikte alınırlarsa bu işlerini hakkıyla başarabilirler. Onun dışında olay ibrede 330 yazarken 1. vitesi 2'ye yükseltmemek kadar abesle iştigal etmektir.
Konuyu açan arkadaşımızın yakın mesafe bir projeksiyonu ya da 100 küsür ekran bir tv'si yoksa yakınından bile geçmesi tavsiye edilmez daha en başta konsolların hepsinin. Artı bilgisayar almayı istemekle konsol almayı istemek elmayla armut gibi birşey zaten. İkisinin arasında seçim mukayese yapılamaz en başta. Bilgisayar günümüzde bir gereklilik, konsol ise oyun keyfini bir adım öteye taşımaktır sonuçta. Olay amd mi intel mi ya da pc mi mac mi sorusu değil neticede. Ne bir bilgisayar konsolun yerini tutabilir ne de bir konsol bilgisayarınkini. Birbirleriyle uzaktan yakında bir alakaları yok zira kullanım aşamasında...
Son Düzenleme: bosluk ~ 29 Ağustos 2012 21:59
Notebook istiyorum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
PS3 ya da herhangi bir konsolda oyun keyfinin tam olarak alınabilmesinin tek bir şartı var, büyük ve kaliteli bir ekran varsa oynanabilecek. Ancak dev bir tv ya da kaliteli bir projeksiyon varsa oyun zevki bilgisayara fark atacaktır. Onun dışında bilgisayar monitörü boyutunda birşeyde oynamaya çalışmanın bilgisayarda oynamakla arasında zerre fark kalmıyor.malesef dediğiniz gibi tv imkanım yok bu yüzden iyi bi notebook arıyorum teşekkür ederim ilginiz için :)Konsollar tartışmasız oyun konusunda bir numaralar. Öyle de olmalılar zaten. Amaçları o neticede. Tabi sadece ve sadece büyük ekran bir görsel cihazla birlikte alınırlarsa bu işlerini hakkıyla başarabilirler. Onun dışında olay ibrede 330 yazarken 1. vitesi 2'ye yükseltmemek kadar abesle iştigal etmektir.
Konuyu açan arkadaşımızın yakın mesafe bir projeksiyonu ya da 100 küsür ekran bir tv'si yoksa yakınından bile geçmesi tavsiye edilmez daha en başta konsolların hepsinin. Artı bilgisayar almayı istemekle konsol almayı istemek elmayla armut gibi birşey zaten. İkisinin arasında seçim mukayese yapılamaz en başta. Bilgisayar günümüzde bir gereklilik, konsol ise oyun keyfini bir adım öteye taşımaktır sonuçta. Olay amd mi intel mi ya da pc mi mac mi sorusu değil neticede. Ne bir bilgisayar konsolun yerini tutabilir ne de bir konsol bilgisayarınkini. Birbirleriyle uzaktan yakında bir alakaları yok zira kullanım aşamasında...
teşekkür ederim gerçekten :) baktım birçok siteden kendim de araştırıyorum ama bişey çıkıyo araştırırken iyi olduguna inandıgım bişeye kötü yorum okuyorum kafam karışıyo bu yüzden uzmanlardan bilenlerden öneri almayı tercih ediyorum :)