SA ARKADAŞLAR
BENİM BİLGİSAYAR İLK AÇTIGIM ZAMAN SORUN YOK AMA OYUN YADAFACE VB ŞEYLERDE TAKILEM 1 SAAT SONRA PC HEM ÖTÜYOR BOĞUK BİR SESLE HEMDE YAVAŞLIYOR NEDENİNİ BİLMİYOM ACİL YARDIM
SA ARKADAŞLAR
BENİM BİLGİSAYAR İLK AÇTIGIM ZAMAN SORUN YOK AMA OYUN YADAFACE VB ŞEYLERDE TAKILEM 1 SAAT SONRA PC HEM ÖTÜYOR BOĞUK BİR SESLE HEMDE YAVAŞLIYOR NEDENİNİ BİLMİYOM ACİL YARDIM
Birde nasıl bir sses çıkarttığını detaylı anlaşılacak biçimde yazarsanız iyi olur
Ses boğuk gelio vuuvvvvv diye....... Sonra çok pis kasıyor pc tamam çöpe at artık
Baktım işlemci kontrol ettim orları sorunyok kasa şuan açık değil ama yanları ondan olabilirmi diyecem o ses nerden geliyor .s
Yok krdeso bip die ses gelmiyor şuan bak normal çalışıyor sesiz ama çok kastıgı zamanmı anlamadım ozaman vuuv diye ötüyor ses muhakak işlemci herhal bencede çünkü diğer pervane olacak değil 100 de 80 buradan şuan yanları açık değil açayımmı
Yok krdeso bip die ses gelmiyor şuan bak normal çalışıyor sesiz ama çok kastıgı zamanmı anlamadım ozaman vuuv diye ötüyor ses muhakak işlemci herhal bencede çünkü diğer pervane olacak değil 100 de 80 buradan şuan yanları açık değil açayımmıKasanın kapakları aç o ses gelince eğil bi kulak ver kasaya bulursun sesin nerden geldini
kardeş internetten speccy isimli programı indirip kur sen 1 saat sonra pc kasıyor diyordun tam o zaman bak dediğim programla ve sıcaklık değerlerini buraya yaz bakalım
Krdes indirdim programı yaptım İşlemci ısısı göstermiyor ama diğerlerini söleyim
Graphics 69derece
Hard drive 47 derece sadece bunlar çıkıyor