Fifa manager 13 için torrent linkini nereden bulabilirim ?
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Fifa manager 13 için torrent linkini nereden bulabilirim ?Dalga geçiyorsun değil mi? Google'a "fifa manager 13 torrent" yazmayı denedin mi?İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Ayrıca yaklaşık 3 aydır üyesin, 200'e yakın mesajın var ve bu forumda böyle şeylerin yasak olduğunu bilmen lazımdı.
arkadaşım bence bu sitede böyle şeyler yasak olması lazım bildigim kadarıYasak zaten.Buradan oyunu satın alabilirsin acil olması onu çalabileceğin anlamına gelmez.hım.ama bana acil lazım..
Son Düzenleme: padisah ~ 05 Ağustos 2013 17:30
Dalga geçiyorsun değil mi? Google'a "fifa manager 13 torrent" yazmayı denedin mi?Seninde onu korsana yönlendirmemen gerekirdi. Korsana yönlendirdiğin yerin altını çizdim.
Ayrıca yaklaşık 3 aydır üyesin, 200'e yakın mesajın var ve bu forumda böyle şeylerin yasak olduğunu bilmen lazımdı.
Yasak zaten.haklısın valla ama acil lazıdıda .Buradan oyunu satın alabilirsin acil olması onu çalabileceğin anlamına gelmez.
padisah korsan konusunda haklısın adamlar emek verip yapıyolar oyunları kolay ve ucuz birşey deil ama sende biliyosun ki bi oyun çıktığıda 150, 200 tl oluyo parası olan insana herzaman orjinal tavsiye ederim ama bi düşünün bu ülkede 150tl oyuna verebilicek kaç kişi var şahsen ben veremiyorum o kadar para yaşım 17 harçlığım malum babam ne verirse al bunla idere et derse harçlığım odur şimdi ben oyun oynamıyım mı yani?
Korsan muhabbetine başlamayalım yine,Malum chipte yasak,Dışarıda ne yaparsanız yapın,sadece chipte paylaşım,istek yardım yasak.
Kendi fikrime gelince ,Evet adamlar emek yapıyor falan ama,Fifa ve pes oyunlarının 10 tlden fazlasını hakettiğini düşünmüyorum,aynı yemeği ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorlar birde 100 tl istiyorlar ayıptır.
Buradan oyunu satın alabilirsin acil olması onu çalabileceğin anlamına gelmez.Aslında korsan kullanmak oyunu çalmak değil. Eğer çalmak olsaydı, oyun yok olurduBirisi oyunu parayla alıyor ve onu kopyalayıp diğer insanlara sunuyor. Bir nevi paylaşım. Bununla ilgili şöyle bir çizim var.
Aslında korsan kullanmak oyunu çalmak değil. Eğer çalmak olsaydı, oyun yok olurduhahahaha ne güldüm gece gece Allah ta seni güldürsün ne diyim haklısın :))))Birisi oyunu parayla alıyor ve onu kopyalayıp diğer insanlara sunuyor. Bir nevi paylaşım. Bununla ilgili şöyle bir çizim var.
Arkadaş adamlar sana bir taraflarını yırtıyor YASAK diye hala acil lazım diyorsun bir oyun ne kadar acil lazım olabilir ki ! Lütfen beyin hücrelerimizi çalıştıralım.
padisah korsan konusunda haklısın adamlar emek verip yapıyolar oyunları kolay ve ucuz birşey deil ama sende biliyosun ki bi oyun çıktığıda 150, 200 tl oluyo parası olan insana herzaman orjinal tavsiye ederim ama bi düşünün bu ülkede 150tl oyuna verebilicek kaç kişi var şahsen ben veremiyorum o kadar para yaşım 17 harçlığım malum babam ne verirse al bunla idere et derse harçlığım odur şimdi ben oyun oynamıyım mı yani?Aynen kardeş.haklısın valla..katılıyorum..
Korsan muhabbetine başlamayalım yine,Malum chipte yasak,Dışarıda ne yaparsanız yapın,sadece chipte paylaşım,istek yardım yasak.hım.Kendi fikrime gelince
,Evet adamlar emek yapıyor falan ama,Fifa ve pes oyunlarının 10 tlden fazlasını hakettiğini düşünmüyorum,aynı yemeği ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorlar birde 100 tl istiyorlar ayıptır.
ya anlamadığım şu bir oyunun neresi acil olabiliyor ölüm kalım meselesine donderdi sanki biri kafasına silah dayadı
padisah korsan konusunda haklısın adamlar emek verip yapıyolar oyunları kolay ve ucuz birşey deil ama sende biliyosun ki bi oyun çıktığıda 150, 200 tl oluyo parası olan insana herzaman orjinal tavsiye ederim ama bi düşünün bu ülkede 150tl oyuna verebilicek kaç kişi var şahsen ben veremiyorum o kadar para yaşım 17 harçlığım malum babam ne verirse al bunla idere et derse harçlığım odur şimdi ben oyun oynamıyım mı yani?kesinlikle katılıyorum burada para basan mı var
ben bir oyuna 200 tl veriyorsam bilin ki o zaman tuvalet kağıdım 100 dolarlardan olşacak
burada korsan yasak lütfen buna uyupta link vermiyelim !!!!