Arkadaşlar bu oyunun "warrior within" den sonra yeni bir sürümü çıktı mı? çıktıysa ismini yazabilir misiniz?
"[PC]" Prince of persia
ilk çıkan sands of time
ikinci warior within
üçüncü the two thrones
hepsi çok güzel en sonuncu da süper efekler filan tavsiye ederimm
Süper Two Thrones. Bir de dark prince olduğunda çok güzel oluyor. Zincirle dalıyorsun adama.
The two thrones'i daha önce bitirmiştim. Oyunda çok zorlanarak geçeceğiniz 2 yer var. Biri zamana karşı yarışacağınız Arena etabından sonraki aşama, diğeride baltalı ve kılıçlı 2 (bölüm başkanı) canavarla döğüşeceğiniz etap. Hilesiz bitirmeyi düşünüyosanız benden tavsiye; tüm özel (enerji arttıran) çeşmeleri bulmaya çalışın. Çünkü oyunun kahramanını suya yetiştirmek için zaman yetmiyor. Böylece benim takıldığım ilk aşamadan kolaylıkla geçeceğinizi tahmin ediyorum. İkinci zorlu aşama ise fare ve klavye hakimiyeti gerektiren bir yer. Tabi ben bu aşamada sistemimdeki fps düşüşünün oluşturduğu donma etkileri nedeniyle takıldım. Oyuna alışırsanız ve sisteminiz iyiyse bir sorununuz olmaz. Zaten o bölüm baya ilerde idi. Oraya gelene kadar kurdu olursunuz. Bu arada oyunda bol bol speedkill modunu kullanmayı deneyin. Yoksa işiniz zorlaşıyor. Gerçi oda sizin oyun zevkinize kalmış. Pek tavsiye etmem ama yine de isteyenler için oyunun tamamlanmış tüm save dosyaları:
Emeğe saygı...:) O da ne demekse;)