Alttaki program vs'lere pek takılmayın benim pc aldırış etmez onlara alışkın o film izlemek için yüklerken açtım ben derecelendirmeyi :) , puan orta dereceli bir kullanıcı için iyi bana kalırsa 3.000 TL'lik toplama bir pc performansı .5 senelik konu hortladı.Keyifli forumlar dilerim ,
Pc Puanınız Kaç...?
hemde ne hortladı bende bu gece buna merak sardım indi şimdi deneyeceğim :))
birkaç gün önce yaptım yaklaşık 998 mi ne çıktı 4 gb ram fx-4100 fakat oc yaparak 4.0 a çıkardım gigabyte am3+ soketli mavi olanlardan anakartım var oc suz gt630 var ama zaten konu açtım en kısa sürede ekran kartını değiştireceğim lütfen o konuya da yardım edin böyle benim sistem 500 w psu var
birkaç gün önce yaptım yaklaşık 998 mi ne çıktı 4 gb ram fx-4100 fakat oc yaparak 4.0 a çıkardım gigabyte am3+ soketli mavi olanlardan anakartım var oc suz gt630 var ama zaten konu açtım en kısa sürede ekran kartını değiştireceğim lütfen o konuya da yardım edin böyle benim sistem 500 w psuGT 630 için overclock yapmana gerek yok FX-4100 rahatlıkla full performans verir GT 630 ekran kartı ile. Darboğaz söz konusu olmadığı için overclock gereksiz, iyi bir soğutma ve anakartı olmadığı sürece dikkatli ol.
beyler ben ölçtüm bnm skor 2504,5 çıktı
1186 Nasıl Kardeşşşş :) GTA V Oynarmıyım sizce ? :D
Sonuç biraz kalp kırdı :( camdan aşağı atacağım sistemi hahaha
Ben yapamadım hocam bunu beceremedim sanırım