holyman yav sabah deneyince kötü bulmuştum ya düşündüm düşündüm bu puanı arttırmanın yolu yok bende sondan birinci olmaya çalıştım :) o programlar 30dk da anca kapanabildi. sonra res attım hala kasıyor yarın sabah süpriz puanlarımla geri dönücems (:
Pc Puanınız Kaç...?
HolyManbence biraz sakin ol yoksa sen program ile çatışırken olan senin pc ye olacak bencebencede yazık bilgisayara...
Mustafa@PCbencede yazık bilgisayara...
yazık mazık degil. işalla patlarda yenisini aldırırım (:
Qk†aydostum süpersin ya...
yazık mazık degil. işalla patlarda yenisini aldırırım (:
Qk†ayholyman yav sabah deneyince kötü bulmuştum ya düşündüm düşündüm bu puanı arttırmanın yolu yok bende sondan birinci olmaya çalıştım :) o programlar 30dk da anca kapanabildi. sonra res attım hala kasıyor yarın sabah süpriz puanlarımla geri dönücems (:bak kendin söylüyorsun reset attıkdan sonra bile kasıyor die pc ne yazıksen en iyisi ekran kartını çıkar on board çalıştır daha ii sonuç alırsın
patlatma mevzusuna gelince üstüne çalışır vaziyette iken bi su dok kesin çözümSon Düzenleme: HolyMan ~ 25 Mart 2009 00:57
eyvallah mustafa(: holyman su olmaz. bilgisayarıma intihar süsü vermeliyim avatarındaki gibi değil yane :)))))
Qk†ayeyvallah mustafa(: holyman su olmaz. bilgisayarıma intihar süsü vermeliyim avatarındaki gibi değil yane :)))))o zman gir biosa %200 o.c yap pufff
sen bile anlayamazsın ne olduğunu
dur ben şunu bi deniyim tarihe altın harflerle yazdırıcam adımı. güzel haberlerimi bekleyin dostlar
konuda iyice dagıldı (:
Qk†aydur ben şunu bi deniyim tarihe altın harflerle yazdırıcam adımı. güzel haberlerimi bekleyin dostlarSenden haberleri bekliyoruz Qk†ay
konuda iyice dagıldı (:
bu arada konuyu kapatmazlarsa iyidir
HolyManSenden haberleri bekliyoruz Qk†ayevet arkadaşlar testlere devam...lütfen...
bu arada konuyu kapatmazlarsa iyidir
616.8 çıktı laptopumda iyi mi bilmiyorum.bu arada konu iyice dağılmış:D
benim puan 666, :-)
iron maiden şarkısı gibi oldu, number of the beast 666
sistemim
amd x2 3800 (2,0ghz)
asus m2npv-mx
2x1gb 800mhz kingston
biostar 8800gt
hdd: samsung 80gb 8mb cache sata1
samsung 160gb 8mb cache sata1
lg dvd-rw
bana 651.3 puan verdi 3d testitnde birde hata aldım sanıtım ctalysten kanaklanıyo ama cok eglenceli program cok sevdim valla teşekürler.
290,2 çıktı. Tabi ram 1024 den 512 düşürdüm. Ekran kartını da 256 dan on boarda düşürdüm. :)) güzel testmiş. Uçaklar filan yeşillik. Tam benlik