arkadaşlar bi bilgisayarın maximum ne kadar sıcak olması gerektiği belli ama ne kadar soğuğa dayanabileceğini bilmyorum örneğin şu anda klima çalıştığı ve gece olduğu için anakart 36C bu ne kadar daha düşebilir ne kadarı zararlıdır??
pc soğukluğu :))
merak etme çalışamayacağı sogukluga düşmez. çalıştığı sürece ısı üretir bişey olmaz hem daha iyi çok ısınan bilgisayarlarda donma sorunlar vs. görülebiliyo
yok zatne benim gündüz 50den aşağıyı görmüyo bi test yapam dedim 34 e kdr düşürebildim daa düşmedi bilgisayar uçuyooo:))
Emin ol bilgisayarın çalışamıyacağı (-)sıcaklıkta insanda çalışmaz...Değerler bu günümüz sıcaklıkları için gayet iyi.
bi derginin testine göre en az -50 dereceye kadar dayanabiliyormuş, ondan sonra RAM,HDD.. veriler bozuluyormuş.
pc yi bi kenara bırakın biz kavrulduk bu sıcaklarda beyin haşlama olduk suya hücum ediyoruz ya
büyük başarı :) başarılarının devamını dilerim fakat hiç dert etme o kendini ısıtır zaten
-273'C olmadığı sürece sorun yok kardeşim. Çünkü bu sıcaklıkta bütün atomlar durur. :))