Arkadaşlar pc içini kendimce temizlemeye çalıştım temizlik bittikden sonra açtım nereye tıklasam girsem feci kasıyor nette bile yeni sekme aç diyorum pcden ses geliyor ve kasıyor işlem bitene kadar mesela online bi oyuna giriyordum temizlemeden önce jet gibiydi şimdi girince takılıyor ve oyundan düşüyorum feci kasıyor anlamadn neden oldunu yardımcı olursanız sevinirim.
Pc temizledim çok feci kasıyor yardım lütfn...
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Arkadaşım pc'nin içini temizlemen güzelde ondan önce bilgisayarında disk temizleme ve disk birleştirme yap pc'nin hızlanmasına yardımcı olacaktır. Ayriyetten virüs taraması yapmalısın daha sonra pc bakım programları var onları yap.
Arkadaşım pc'nin içini temizlemen güzelde ondan önce bilgisayarında disk temizleme ve disk birleştirme yap pc'nin hızlanmasına yardımcı olacaktır. Ayriyetten virüs taraması yapmalısın daha sonra pc bakım programları var onları yap.Sen sorunu anlamamışsın ben diyorum pcde bişi yoktu pcnin içi baya tozlandı die temizlik yaptım yani programla virüsle windowsla alakası yok temizlerken bişi yanlış yaptık arkadaşların sölediği gibi takılı olan parçalarda sorun olabilir tam oturmamış yanlış takılmış onları kontrol edip sonucu size bildiricem.