Sa beyler ben bilgisayarımı temizlemek için bi hava kompresörü alıcam isminin bile nasıl yazıldığını bilmiyorum ama galiba böyle ? nese bana gitti gidiyordan sağlam böyle pc yi üflemsiyle bozmucak zarar vermicek ama tozları A dan Z ye kadar yok etçek bişi önerirseniz çok sevinicem :)
+
Nasıl kullanıcağımı ve nerelere tutucağımı sölerseniz sevinirim çnk yanlış bi yere fazla üflüterek bozmak istemem şimdiden teşekkürler
Pc Temizleme
Hava kopresörü için öneriye ihtiyaç yok aslında.Standat bir kopresör de işinizi görür.Fanların tozunu alırken dikkat edin tozunu aldıktan sonra fazla bekletmemeye çalışın.Baştan aşşağı her tarafa tutun.Herhangi bir sakınca yok.
NE yapcan komperörü yaw çok fazla bir etkisi olmaz. Sen Elektirükli süürge ile tozları içeri çekmeye çalış. hem daha sağlıklı etrafa yayılmaz. ben o şekilde kullanıyorum ve bir sakıncasını görmedim. fanlarıda temizlerken fanlara iyicene yaklaştır ve fanlara değdirme fanlar o hava sülkülasyonu ile döncek ve tozları dışarı vercek.
Paran var ve boşa harcamak istiyorsan al bir kompresör ama gerek yok elektirik süpürgesi onun yaptığı işi daha iyi yapıyor hem tozları içine çekiyor dışarı püskürtmüyor... Al elektirik süpürgesini kabloları içine çekmeden her yerine tut zor bişey değil...