Arkadaşlar Yukarıda Gördüğünüz Özelliklerde Bir PC im Var ve Herşey Onboard, Buna Göre:
1: Bu PC Beni Ne Kadar Götürür?
2: Bu PC İçin Özellikle Eklemem Gereken Donanımları Söylermisiniz (Ram Haricinde)???
PC Toplama
Sisteminiz oldukça düşük, ne kadar götürür olayı ise görecelidir, normalde miadı dolmuş ama sizi idare ediyorsa sorun yok, tabi kullanım amacınız da önemli bu nokta da,
Şimdi bunu adam etmeye kalsanız çok masraf açar o yüzden gidebildiniz kadar gidin artık size tamamen yetmediğini hissttiğiniz anda komple yeni bir sistem toplarsınız,
Ama illaki de bunu adam edeyim derseniz ekran kartı psu ve ram takviyesi ile bir şeye benzer.
Peki Önerin Nedir Üstadım. Örneğin Çatır çatır Online CS oynayabilmem için Önerebileceğin Minimum ve Maximum ve ortalama, ekran kartı pcu ve ram i yazarmısın bana
Bu da güzel kart alabilirsin ama işlemcin biraz dar boğaz yapacaktır,
dar boğaz nedir dersen mesela bu ekran kartıyla 40 fps alman gereken oyunda işlemcinin yetersiz kalmasından dolayı 30 fps alırsın buna da kısaca dar boğaz denir, yani sistemin tümü en düşük parçaya göre kendini ayarlar ve ona uygun hızda yani olması gerekenden daha düşük hızda çalışır.
Durmak Yok Sormaya Devam :) Çünkü Yeni Anakartlar, Sistemler Çıkana Kadar Elimdeki PC ile Devam Etmeyi Düşünüyorum.
Peki Hangisini Tavsiye Edersin???
Ve Aralarındaki Fark Çokmu Olur ???
Yani aralarında normalde epey fark var senin baktığın çok daha iyi ama dediğim gibi işlemcin bu farkı biraz indirecektir
Arkadaşlar Tekrar Slmlar, Şimdi Sizin Önerdiğiniz Donanımların Farklı Versiyonlarını Temin Ettim...
Elimde 2 Adet Samsung Bigboy B533-D2C4/1G Marka Ram
http://www.bellekmarket.com/products/urun.asp?view=929
ve
ASUS en8500gt Silent Mg 512Mb HTP Ekran Kartı
http://www.ucuzu.com/ekran-karti ... htp-512m-p19191119/
En Başta Gördüğünüz Sisteme Bunları Eklersem Ne Kadar Götürür??? Örneğin 1 Yıl İdare Edermi Sizce Beni??
Sizin Önermiş Olduğunuz Ram Ve Ekran Kartlarından Ne Kadar Farkı Olur...
Ve Son Olarakda, Darboğaz Yaparmı ???
Rem olabilir de, ekran kartı kötü, şimdi bile idare etmez o kart sizi...