arkadaslar ben 1400-1700 tl arası masaüstü pc toplamak istiyorum.Bilgisayarı tamamen oyun amaçlı kullanacağım.gta 4 tarzı oyunları açabilecek nasıl bir sistem önerirsiniz?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
pc toplama
https://www.chip.com.tr/forum/bil ... tl_t126490_wp2.html
Bakın bu sayfada Süleyman arkadaşın güzel bir önerisi var. Aşağıdaki işlemci ve hdd'yi tercih edip yanına da şöyle güzel bir monitör
http://www.gold.com.tr/urunozely ... 00:1-DVi-Monitorler
eklerseniz süper olur. Hem de dediğiniz fiyata gelir.
Tabi monitörden biraz daha kısıp donanıma da ağırlık verebilirsiniz. Size kalmış.
bilgisayarı sadece oyun amaçlı kullanacağım için işlemciyi amd olarak düşünüyorum.ama çevremdeki bazı arkadaslar ısınma sorunu olur diyor.siz işlemci olarak ne önerirsiniz?
Isınma sorunu olmaz AMD işlemcilerde. Tercih meselesi. Ben Intel tercih ediyorum. Bütçenize monitör dahil mi?
bu arada yazdığınız samsung monitör çok güzel.almayı düşünüyorum.
O halde o sistemi öneririm.
peki ekran kartı olarak ne önerirsiniz?
İnternational Affairs arkadas söylediğiniz sistemi almayı düşünüyorum.peki bu sistemle ben gta 4 ü de full ayarda oynayabilirmiyim??
O sistem de GTX 275 önermiştim zaten. Biraz daha vaktiniz varsa DirectX 11 destekleyen kartlardan da alabilirsiniz. Bilgisayar almayı erteleyerek. Biraz daha bütçe arttırabilirseniz Core i5 işlemcili bir sistem toplayabilirsiniz, daha iyi olur.
ve birde parçalarda uyumsuzluk olmaz değil mi?
Önerdiğim sistemde uyumsuzluk yok.
İnternational Affairs arkadas söylediğiniz sistemi almayı düşünüyorum.peki bu sistemle ben gta 4 ü de full ayarda oynayabilirmiyim??Oynarsınız tabikide....
süleyman arkadas ben de biraz daha beklemek istiyorum ama kardesim gta 4 diye tutturuyor.babam da madem kardesin çok istiyor alalım dedi.:D
Anakarta 360 lira verecek olduktan sonra Core i7 sistem toplarsınız.
süleyman arkadas core i7 işlemcili sistem tavsiyeniz varsa lütfen paylaşın.bu kadar para vermişken iyisini alalım değil mi.
Bütçe ne kadar? Monitör eklendiğinde ne kadar yapıyor? Hangi geliştirme? X48 nerede?
İlk verdiğiniz linki kontrol edin. Bütçe? Hangi yükseltme, bunları da açıklarsanız?..