Black Ops aldım fakat sistemim düzgün çalıştırmadı en minimum gereksinimle bile takılmalar yaşıyorum Nasıl düzgün oynayabilirim yardım lütfen.
İşlemci: Intel core2duo cpu E4600 2.40ghz
Ram: 4gb Kinston
Anakart: Asus P5KSE
Ekran Kartı:ATI Radeon HD 4600 Series 1024mb
Psu:350watt
Kasa:Feel Hurricane
Şuanda kullandıgım sistem bu neleri degiştirisem düzgün oynayabilirim 1 arkadaşım 1-2 parça ile rahatça oynayabilirsin dedi fakat sizede danışma gereksinimi duydum. Güç kaynagı ve ekran kartını degiştirisen rahatça oynarsın dedi ve tavsiye ettikleri şöyle;
1-PALIT GTS 450 SONIC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, DDR5, 128 bit, 880/3900 140$
2- COOLER MASTER 460W RS-460-PCAP-A3 PSU 60$
Lütfen sizde görüşlerinizi eksik etmeyin Teşekküler...
Pc upgrade yardım lütfen
boşuna masraf yapma, çünkü call of duty şuan da donmalar takılmalar oluyor.
Bu genel sorun, ayarladan default yapın.
Sorun için patch çıkabilir
bence ekran kartını palit alıcağına 5770 al yeni nesil ekran kartı hiç bişe duşunme. ama güç kaynagınıda bence 500 wat tan aşagı alma. ben su an sorunsuz oynuyorum black ops. yi güç kaynagı olarak high power onerırım. ekran kartında sapphire ben de sistemı yaklasık 7 ay once kurdum cok arastrdım. ekran kartını 5770 dusunuyodum elıme bırazdaha para gectı 5850 toxic aldım. ama 5770 gerçekten cok guzel bi ekran kartı piyasadakı butun oyunları ragatlıkla acabılır ve diğer artılarıda ddr5 olması ve dx11 olması sistemını yenılesen bile crossfire yapıp bıtanedaha ekran kartı takabılırsın. bu yuzden güç kaynagınıda yuksek almalısın.