pc yanıyor!
kasa soğuk bölgelere koy bana kalırsa aşırı program yüklü birde diğer fikirleri görelim bende merak ettim niye ısınıyo nasıl soğur diye: )
yok hiç bi program yülü diil daa dün 64 bit yükledim
işlemci fanı 3000 rpm 3500 rpm arasında dönüyo yani gayet iyi ztn başıma ne geldiyse işlemcinin fanını söküp tozunu almamdan geldi ondan sonra böyle oldu ama soğutucunun tam orturduğun dan eminim
yanan birşey yok sistemin ısısı gayet normal amd sistem değil dikkatini çekerim amd ürünlerine özgüdür quad işlemci olupta 28 derecelerde çalışma.
senin kasana ve psuna bağlı olarakata 39 dereceyi görebilir 37.5 derece sabit ısısı var zaten bu işlemcilerin.
karalılık testi dediğin zaten tepe değere ulaşması oluyor işlemcinin en dandik p4 3.0 işlemciyide aynı tip testlerde 65 70 derecelerde görmek mümkün sen kararlılığı geç bence adam gibi analiz yap adam gibi oyun aç programlarını çalıştır eğer ısı 45 dereceyi geçmiyorsa sorun yok ama normal şartlardada 70 dereceyi görüyor ise sorun var demektir.
amd x6 lardada sıcaklık 35 derecelerde bu arada saat hızı 3.0 ghz üzeri olan modeller için geçerli.