arkadaslar benım pc de 2 tane 512 mb 533 mhz ddr2 cl4 ram war ben bunların yanına ram almak istiyorum 1 gb alırken nelere dikkat etmem gerekiyo.özelliklerinin aynı olmasına mı dkkat edicem uyum için ve pc nin performansında artış olurmu.teşekürler
pc ye ek RAM!
533 mhz ddr2 Sadece buna baksan yeter marka çok önemli değil alırsanda 1+1 al yani mesela tek 2gb yerine 1+!gb alman daha iyi olacaktır
eet 1+1 al daha iiidr eskileri boşver alıyorsan yeni al yenile hem uyum sorunu olmaz
Bencede arkadaşlara katılıyorum markası önemli değil ddr2 olması na dikkat o kadar ne kadar alan büyüklüğüne sahip olmasınada sen karar ver al.Ama en az toplam 2 GB olursa performansın arttığını hissetirsin.
Anakartınızın modeli nedir? Öyle bütün anakartlar önüne gelen her ram marka/modelini desteklemez. Anakartınız markasına bakın ve o markaya ait internet sitesine bakın. Büyük bir ihtimalle anakartın desteklediği donanımların listesi mevcuttur.
anakartım Gigabyte GA-8I915PM. cevaplar için herkese teşekürler.
senn anakartın 4gb ye kadar destekliyor diğer özellklerine alttaki linkten bakabilirsin
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8i915p-mf.html
saol dostum yarın gidip __kingston 1 Gb DDR2 533 MHz PC2 4200 RAM__ alıcam.belki ilerde 1 gb daha eklerim.