BİLGİSAYARIM YENİ TOPLATALI 1 AY OLMADI ÖZELLİKLER
AMD 3 ÇEKİRDEK 8450 2,10 GHZ
ATİ 3650 1 GB EKRAN KARTI 400 MHZ
2 GB KİNGSTON RAM (TEK RAM)
BWN ŞİMDİ BU BİLGİSAYARA KAFAMA GÖRE 2 GB DAHA RAM EKLESEM PC YERDEN UÇAK OLSA Bİ PROBLEMLE KARŞILŞIRMIYIM FAN VEYA VB ALETLER SOĞUTMADA VEYA DAHA DEĞİŞİK İŞLEMLERDE Bİ PROBLEM ÇIKARMI ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN
PC YE RAM EKLİCEM AMA..
XP kullanıyorsan 2GB yeterli
Vista için sınırları zorla
sağ tuş özellikler ayarlar bu yolu izleyince çıkan yerdeki bit denmi bahsediyorsun yoksa başka bi yerdenmi bakılıo ona
renk kalitesi yazıo alakaya maydonoz sanırım ama ne olur ne olmaz nerden bakılıo
peki 5 yıl sonra 3 gb ram iş görmez durumda olursa bu bilgisayarda ne gibi değişiklikler yapmam gerekicek anakart mı değişmesi lazım yoksa güncellememi nasıl bi değişiklik yoksa bu pc yi kullandığım sürece 3 gb ramı aşamıcakmıyım
Rami alirkende mhz kontrol etmeyide unutma kafana göre alinmaz.
eet kafama göre alınmıcanı biliyorum nelere dikkat etmem lazım bu konuda
melihfbeet kafama göre alınmıcanı biliyorum nelere dikkat etmem lazım buMelih pcdeki ramlerin türüne ve mhy hizina bakarak alicaksin yoksa uyumsuzluk yapar daha neyini anlatalim kardes.
Sistemin zaten oldukça iyi 2 gb ram takviyesi yaparak çok aşırı fark bekleme zaten 32 bit xp kullanıyormuşsun 512 mb ram kullanan bir bilgisayara 2 gb ram takviyesi yaparsın işte o zaman gerçekten o bilgisayarda performans artışı farkedilir derecede artar. Raminin mhz ni ve anakartının modelini yazmamışsın ama illa değiştircem diyorsan 2*2 gb anakartının desteklediği mhz de 800\1066 ram takviyesi yapabilirsin.
ram in mhz sine nerden bakıldıını öğrenmek istiyorum bilgisayarın içini açıpmı bakıcam nasıl bakılır bi sölein
32 bit sorunu bendede var 3.36 gb görüor remi 64 bit arıorum bende inş bulurum :D İso dosyası olan varsa link versin lüttfen :)
ram in mhz simidir nedir onu bi söleyin nerden bakılıo