Arkadaşlar ben bilgisayarımı televizyona bağlamak istiyorum.
Ekran kartım ATİ X1650 Tv-out çıkışı var. (CCC 9.3)
TVm Beko 70ekran scart ve sarı.kırmızı.beyaz.s-video girişleri var
Vista Ultimate SP1 kullanıyorum.
Bide kalite kayıpsız 10m kablo kullanmam lazım.(kablonun adını bilen varsa sevinirim)
bu sistemde donanımsal ve yazılımsal nasıl ayarlamalar yapmam lazım.
şimdiden teşekürler cevaplarınızı bekliyorum
PC'yi TV'ye nasıl bağlayabilirim?
Merhaba. öncelikle kablonun olduğu heryerde görüntü kaybı vardır. sizin amacınız görüntü kaybını sıfıra yaklaştırmak olsa gerek. ucunda sarı-kırmızı-beyaz kablo girişi bulunan scart çeviriciler var bunu kullanabilirsiniz. veya tv out çıkışınızdan tek kablo ile üç kabloya dönüşen bir yapıda söz konusu. bu tip bir kabyo yada aparata sahipseniz bilgisayar/tv bağlantısından sonra ccc yazılımı bunu otomatik algılayacaktır sizde bunu ikinci monitör yada birinci monitör ayarlayabilirsiniz.
scart to rgb diye araştırırsan bulabilirsin bahsettiğim aparatı ama mutlaka görüntü kaybı olacak.. görüntü kaybının en aza inmesi için hdmi standartında bir yapın olması gerekli.
Televizyonum üzerinde sadece scart var ama bende dediğiniz scart çeviricide var.
Ekran kartımda tv-out çıkışı var. TVm CRT, HD falan değil
Ben şimdi hangi kabloyu alıyım. kablonun adı nedir?
Arkadaşlar bide ekran kartının yanında resimdeki gibi kablo verdiler. bi tarafı tv-out diğer tarafı mavi kırmızı yeşil
nasıl yani lcd deyil diye siyah-beyaz mı çıkacak!!!
bizim okulda eski bir pcyi 82ekran tüplü bir tvye tvoutdan bağladıklarında renkli çıkmıştı.
bende bağladım kardeş problem olmuyo renkli eski bağlantılarda oluyordu siyah-beyaz