pcde dosyalar resimler 0 kb görüküyor

sweet_man_75
21-10-2009, 00:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Selam arkadaşlar pcde hdd D sürücüsünde bütün resimlerim 0 kb görüküyor dosylar ve resimler olduğu gibi duruyor ama resimleri açmaya kaltığım zaman çizim yapılamadı diyip resimleri açmıyor .. hdd kullanılan alan doğru olarak gösteriyor ama içleri hep 0 kb ne yapmam gerekiyor Ailemin çok önemli resimleri var delirdim lütfen yardım edin bu arda c ye format attım d deki problem aynen devam etti düzelmedi farklı pc de ikinci hdd olarakta taktım olmadı veri kurtarma denedim belli yere kadar resimleri buluyor ama belli noktadan sonra bulmuyor LÜTFEN YARDIM NE YAPMAM LAZIM google arattım ama pek işe yarayan bişey çıkmadı .... bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen kayıtsız kalmayın tşkler

zxsel
21-10-2009, 01:49   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

belkı bır virüs gosterıyordur eger bu tıp bır virüsse  onun cozumu combofix  yukle tarat duzelır tabıı hdd dosya gormez virüsü ise  auto run gıbı

xxömür
21-10-2009, 12:06   |  #3  
xxömür avatarı
Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

GECMİŞ OLSUN KARDEŞİM VERİ KURTARMA PROGRAMLARIDA CÖZÜM OLMUYOSA UNUT GİTSİN ARTIK AMA TEK KURTARMA PROGRAMI İLE DENEME PİYASADA NE KADAR VARSA DENE BELKİ Bİ İHTİMAL

black_flood
21-10-2009, 17:32   |  #4  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

sanırım nod32, norton,antivir, yada avast gibi bir antivirüs kullanıyordun tek diyebileceğim geçmiş olsun o dosyalar asla geri gelemez o virüs tarihli virüslerden verilerin kurtulma ihtimali % 8 normal yollar ile özel olarak bu işi para ile yapan firmalar % 75 kurtarıyor verileri ama onlarda baya bir para alıyor. zamanında o tip virüsler ile çok uğraştım nafile adam gibi bir yazılım seçmekten başka şansın yok arcavir, panda,kaspersky gibi bişey kurmassan daha çok görürsün o tip virüslerden.