nod 32 kullanıyorum ancak yeterli gelmediğni düşünüyorum.
antispam , antivirüs keylogger için önerebileceğiniz güzel programlar var mı.
bilgisayardan virüsleri nasıl temizleyebilirim
malwarebytes ve combofix önerebilirim.
virüsün türevine göre değişir durum. combofix antivirüs yazılımlarında mevcut olan kategorilere uymayan tipteki zararlıları temizlemektedir bilindik antivirüs çözümlerinin yapyığı gibi gidipte bir solcanı yada trojeni temizleyemez.
antivirüs konusunda eğer ki illegal kullanım söz konusuysa zaten dünya garantisi veren bir antivirüs yazılımı dahi kullansan yinede başın hep ağrıyacaktır. ya ücretsiz kısıtlı yazılımlar ile yola devam yada en az 40 tl her yıl bayılıp antivirüs programı alacaksın karar sana kalmıştır.
paralı yazılımlardan panda makinan çok aşırılı güçlüyse kaspersky öneririm sadece. free olarak yine panda cloud yazılımını öneririm. panda cloud cleaner yazılımıda combo fix tarzı değişik bir yazılımdır rootkit zararlılarını temizle başarısı çok yüksektir.
virüsün türevine göre değişir durum. combofix antivirüs yazılımlarında mevcut olan kategorilere uymayan tipteki zararlıları temizlemektedir bilindik antivirüs çözümlerinin yapyığı gibi gidipte bir solcanı yada trojeni temizleyemez.karspersky da dediğiniz gibi lisans sorunu oluyor .antivirüs konusunda eğer ki illegal kullanım söz konusuysa zaten dünya garantisi veren bir antivirüs yazılımı dahi kullansan yinede başın hep ağrıyacaktır. ya ücretsiz kısıtlı yazılımlar ile yola devam yada en az 40 tl her yıl bayılıp antivirüs programı alacaksın karar sana kalmıştır.
paralı yazılımlardan panda makinan çok aşırılı güçlüyse kaspersky öneririm sadece. free olarak yine panda cloud yazılımını öneririm. panda cloud cleaner yazılımıda combo fix tarzı değişik bir yazılımdır rootkit zararlılarını temizle başarısı çok yüksektir.
yoksa çok güzel program :D
pandayı deneyim
teşekkürler
Nod32 ve Malwarebytes, ikisi birlikte çok iyi avcı oluyorlar. Ayrıca KasperSky da çok iyi bir Antivirüs programıdır. Combofix gerekmedikçe kullanılması tavsiye edilmez, aksi halde işletim sistemini bozar.
Ben şahsen avastı öneriyorum neden mi ?Çünkü antivirüse verebilecek kadar yok ve iilegal antivirüs hayatta kullanmam.İki günde bir keyde arayamam.Tek çare free antivirüsler kalıyorlar.Avira iyi ama internet koruuması çok yi gelmedi free versiyonunda ben de onun için avast kullanıyorum. avast 8 de gayet hoş olmuş.Güvenlik önemli lakin bilgisayara 5 tane program yüklemenin alemi yok.Bir de ben kaspersky ve dr.web rescue disk bulunduruyorum eğer silemezsem bazı virüsleri diye .Virüs temizlemek için malwarebytes programı hitman pro programları çok kalitelidir.Bu dediklerim iyi programlardır.
90 günlük kaspersky http://www.buzz99.com/2730/kaspe ... trial-subscription/
yalnız combofix i dikkatli kullan. Başka dosyaları silmessin sonra.