slmlar 3 gün önce yeni ekran kartı sipariş etmiştim bugün geldi geforce8600gt geldiği gibi hevesle açtım anakarta tam takayım dedim ki olan oldu kart PCI express slotu destekliyor benim ki agp desteleyen asusp4 800x anakart 1 agp slotu vardı acilen kartı aldığım yere postaladım hadi bu kartın agp si olsa değiştiricem o da yok directx10 destekli ekran kartlarının agpli olanı yok yaw hepsi pcı express çıkıyor bugün nette gördüm atinin x1950 ekrna kartının agp si çıkacakmış birde onu bekle çıkıp çıkmayacapı bellide değil neyse en yakın bilgisayarcıya başvurdum dediler ki agp destekliyen ekran kartı istiyorsan fx5500 var yaw ben kasıntısız oyun oynamak istiyorum dedim kuvettli ve yeni çıkan ekran kartlarınını hepsi pcı express olarak çıkıyor dediler tek çareniz anakartı değiştirmek anakartın modelini sordular söyelyincide anakartı değiştirince ramini ve hatta işlemcisinide değiştirmek zorundasınız dediler çünkü yeni anakartlar ddr 2 ram destekliyormuş p4 3.0ghz işlemcimi bile değiştirmeliymişim bir ekran kartının yaptığını görüyormusunuz toptan bir pc satın al diyorlar yaa kafayı yicem sizce toptan konfigrasyonu değiştirmelimiyim yoksa agp yeni nesil ekran kartımı beklemeliyim sistemim
p4 3.0
grforce fx 5200
80 gb harddisk
çift 256 ddr ram (512)
asus pr 800x anakart
lüfen yardım edin