:)
PcMaKeR'a
- 1
- 2
Bu iki oldu.
Hergün sen gibi bir çok insandan mesaj geliyor. Her birini cevaplamaktan gına geldi inanırmısın.
Ziyaretçi defterindekini bilerek sildim.
Forumda birden fazla mesajım var programlama ile ilgili. sol üst köşede arama diye birşey var oda mı olmadı google var
site:chip.com.tr "programlama" diye arat kaç tane konu çıkacaktır.
yakında destek sitesi açacam sırf böyle programlamaya başlayacaklar için onlarca belge ve makale yazacam nerden başlamak istiyorlarsa.
Yanlız şunu yapmayın: PcMaKeR'a
Bu ne arkadaşım.
Birisi şiir yazmış birisi böyle mesajlar atıyor. Sıkılıyorum cidden. Tamam iyi hoş mesaj göndermişsin. O mesajları gönderdiğinde Allah bilir şöyle bir cevap gelmiştir. Göndermiş olduğunuz kişinin mesaj kutusu dolu vb bir cevap gelmiştir. günde rahat 10 - 15 mesaj geliyor 10 günde doluyor. bazıları önemli bazıları önemsiz. artık okuduktan sonra siliyorum. Cidden sıkıldım ha.
Cevabı okumuşsun orda detaylıca gezsen daha neler çıkardı. Beni gururlandırıyor böyle yardım amaçlı konular ama cidden ben bunları devamlı yazmak zorundamıyım.
Hadi kendinizi boşverin. Beni kendiniz yerine koyun: Sabah 7 de kalkıyorum akşam 7 ye kadar bilgisayar başında kodlama yapıyorum. gündüzleri chipe 2 saat ortalama 5 er 10 dk zaman ayırarak dolduruyorum oda yemek arası ve sabah işe erken geldiğim aralarda. geri kalan 8 saat tamamen kodlarla.
Akşam geliyorum saat 9 da uykum geliyor. özel mesaj kutusundakileri cevapla vs vs derken 1 saat daha geçiyor saat 10 da yatıyorum.
Hadi size zaman ayıramadıysam suç bendemi yada ne bileyim ben sallamayan bir kişi mi oluyorum.
Ziyaretçi defterinde iki kişinin mesajı var sadece tşk ederiyorlar. Orası benim alanım. oraya senden öncede iletişim için yazmaya çalışanlar oldu bilerek sildim. Seninkinide sildim doğal olarak.
Bu forumda çoğu kişiye yardımcı oldum bazıları efelendi bilgi üstünlüğü vb en fazla sert tavır gösterdim. her insan mutlu edilemez. Ama ben çoğunluğun iyiliği için herkeze yardımcı oldum. Bazıları sordukları soruyu kendileri de anlamıyor onların bile sorunlarını çözdüm bir gün bile sesi mi çıkarmadım.
PcMaKeR'ım ben çözerim, getirin bunuda çözücem, çözdüm haha varmı benden başka çözen gibi laflar etmedim saygı çerçevesinde kaldım. Egosunu tatmin için konuşan bile var forumda, a ile b yi bir tutan var forumda.
Neyse. Böyle açılan topicleri sevmiyorum. Eğer varsa cidden sorunum başka arkadaşa yönlen eğer senle ilgilenmediğimi yada salladığımı düşünüyorsan basit yolu var forumda bir çok arkadaşım var onlara sorabilirdin özelden:
"Merhaba ben PcMaKeR'a ulaşamıyorum acaba sizde denermisiniz" diye özel mesaj atıp deneyebilirdin seni ciddiye alıp almadığımı.
Artık nasıl düşünürseniz düşünün.
Yalnız ricam var bundan sonra bu tür siz olun başkası olsun böyle topicler açmayın. Forum kirleniyor. İtiraf sitesi gibi ne böyle bu. Yönetimden bu konuyu kitlemesini rica ediyorum.
Amacım Size kodlamak programlama dili vs sormak değildi o ara bul dediğiniz konuyu herkes bulur elimin altında kaynak çok zaten iş alanızdaki tecrübenizden dolayı genel olarak soru sormak istemiştim biraz da cesaret almak istemiştim çünkü üniversiteyi ben çok zor şartlarda kazandım artık geri dönüşüm yok bunun için her şeyin en iyisi olsun istiyorum devamlı yeni şeyler öğrenmek istiyorum.Neyse ben sadece belirtmek istemiştim.Canınız sağolsun dediğim gibi kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.Kolay gelsin :)
elektollit , herkes cevap vermek zorunda mı ?
kısa ve net değil mi , herkes cevap vermek zorunda değildir..bu konuyu sadece PcMaker mi biliyor ?
Google : PcMaker : )
bu ikisini birbirine eşit mi gördünüz : )
yanlış bence...
yardım ederse teşekkürünüzü edersiniz ,etmezse de kötü düşünmezsiniz..kötü düşünürseniz bu ,kötü düşündüğünüz adamın değil sizin suçunuz !
başkatibsen cevap verirsin değilsen forum başkatibi olmazsın bizi gibi üyeYok canım ne alakası var, baş katip diye ücret almıyorya siteden,
sen hangi hakka sahipsen o da aynı,Misal aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, donanım tavsiyesi ile ilgili,
forumda gerekli alanlar var oraya konu açılır bilgisi zamanı müsait olan arkadaşlar da cevaplar
forum katibinin normal üyeden farkı sadece mesaj sayısımı? Ahmet_79 sen forumbaşkatibinden daha çok mesajın var niye katib olamadın?
Ben baş katiplikten terfi ettim Virtuoso oldum, ne işe yarıyorsa:)
10.000 mesaj olunca Maestro olacağım ama dediğim gibi senden hiç bir farkım yok ve bunun benim için bir önemide yok
yani insan önce kendisi gibi olmalı yoksa orda baş katip yazsa ne olur maestro yada yeni üye yazsa ne olur.
Amacım Size kodlamak programlama dili vs sormak değildi o ara bul dediğiniz konuyu herkes bulur elimin altında kaynak çok zaten iş alanızdaki tecrübenizden dolayı genel olarak soru sormak istemiştim biraz da cesaret almak istemiştim çünkü üniversiteyi ben çok zor şartlarda kazandım artık geri dönüşüm yok bunun için her şeyin en iyisi olsun istiyorum devamlı yeni şeyler öğrenmek istiyorum.Neyse ben sadece belirtmek istemiştim.Canınız sağolsun dediğim gibi kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.Kolay gelsin :)https://www.chip.com.tr/forum/Bil ... adardir_t82163.html
bu konuyuda buldun mu. iş tecrübemde orda. o konuyu sindire sindire oku. Kafana koy okuduğun okulda başarılı ol. Önüne çıkan her fırsatı kesinlikle değerlendir.
Microsoftun developer forumlarından ve sitelerinden çıkma(her gün girerim hatta çıkmam.) benden daha iyi yerlere gidersin inş.
ya bu serdar da amma olay oldu ha ben şiir yazdım populer oldu aslında yazacak bişisi olsa sana hemen cevap yazardı da nese en iisi sen başkasınaSerdar Abi'yi tanımıyorsunuz o yüzden böyle mesajlar yazıyorsunuz.Serdar Abinin popüler olma gibi bir niyeti de yok.Elinden geldiğince yardımsever birisi .Üzerine gitmeyin bu kadar.