pcye hacker girdi kontrol etti pcyi ! herkez !

kaantezcan26
31-05-2012, 22:30   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
189 mesaj

Bence direk mahkemeye başvur eğer sen korunmaya kalksan başkasına dadanır bu ahlaksızlar eğer başına gelen herkes mahkemeye başvurursa yavaş yavaş hepsi biter bunların

ECHELON_
01-06-2012, 00:33   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
Alıntı: kaantezcan26  
Bence direk mahkemeye başvur eğer sen korunmaya kalksan başkasına dadanır bu ahlaksızlar eğer başına gelen herkes mahkemeye başvurursa yavaş yavaş hepsi biter bunları
heee  bekle biter bu ego meselesidir bu işe az çok bulaşanlar bilir karanlık dehlizlerde dolaşmak orada bulunmanın hazzını yaşamak ve bu işi popüler kültürle pekiştirip yaşamak günbegün büyümek farklı bir tarzdır sen şu an pcinde yalnız olduğunu sanıyorsun ama nereden emin olabilirsin bir sistem uzmanı değilsen arkadaşın hikayesi bence cool story bro modunda bir haikaye bana gerçekci gelmedi zaten giren adam kendini belli ediyorsa liselidir ve zaten sıradan bir insanın pcsinde dolaşıyorsa liselinin önde gidenidir sisteme girdim diye takla atan sağda solda havalananlar eziq ve geleceği olmayanlardır esas babalar devasa sistemlerin damarlarında dolaşıp susmayı bilenlerdir. mesela bak yukarıda pcmaker isimli üye var ben buraya üye olduğumdan beri burada bulunan, alanında iyi biri ama her konuya atlayıp ben biliyorum diye yorum yapan biri değil oysaki hepinizi cebinden çıkarır.

Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 01 Haziran 2012 00:44
Batuhan Karsan 26
01-06-2012, 09:33   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Alıntı: ECHELON_  
heee  bekle biter bu ego meselesidir bu işe az çok bulaşanlar bilir karanlık dehlizlerde dolaşmak orada bulunmanın hazzını yaşamak ve bu işi popüler kültürle pekiştirip yaşamak günbegün büyümek farklı bir tarzdır sen şu an pcinde yalnız olduğunu sanıyorsun ama nereden emin olabilirsin bir sistem uzmanı değilsen arkadaşın hikayesi bence cool story bro modunda bir haikaye bana gerçekci gelmedi zaten giren adam kendini belli ediyorsa liselidir ve zaten sıradan bir insanın pcsinde dolaşıyorsa liselinin önde gidenidir sisteme girdim diye takla atan sağda solda havalananlar eziq ve geleceği olmayanlardır esas babalar devasa sistemlerin damarlarında dolaşıp susmayı bilenlerdir. mesela bak yukarıda pcmaker isimli üye var ben buraya üye olduğumdan beri burada bulunan, alanında iyi biri ama her konuya atlayıp ben biliyorum diye yorum yapan biri değil oysaki hepinizi cebinden çıkarır.
Arkadaş yeterli açıklamayı yapmış zaten.Hackerlık asla bitmez.

hakean
01-06-2012, 09:41   |  #29  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,572 mesaj

Dedim ya :) COMBOFİX SPYBOT senin ilacın diye :) HEA
MODEMİDE RESETLEMEYİ UNUTMA