pcye hacker girdi kontrol etti pcyi ! herkez !

darkvot
30-05-2012, 22:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
519 mesaj

evet arkadaşlar 2 saniyelik oldu hemen windows hata verdi acil yardım edin nası atcam hackeri ?

darkvot
30-05-2012, 22:29   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

YA SIMDI TARAMA yapıyom hala dalga geçer gibi mausu döndürüyor .s.s. yardım edin programlara falan girmeye çalışıyor zor yazdım

ender38
30-05-2012, 22:36   |  #3  
ender38 avatarı
Yeni Üye
45 mesaj

çek internetin fişini güvenlık duvarını kapat virüs programı kur her tür team wiewer tarzı programı sil kaldır gene girerse cumhuriyet halk savcılıgına başvur 2 yıl hapis cezası var

Mert_06
30-05-2012, 22:37   |  #4  
Mert_06 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,082 mesaj

1-modemi kapat
2-kullandığın antivirüs ile tam tarama yap.
3-bilgisayara sağ tıkla özellikler>gelişmiş sistem ayarlarına gir. Uzak sekmesinden "Bu bilgisayara uzaktan yardım bağlantıalrına izin ver in işaretini kaldır. Uzak masaüstüne de bu bilgisayara bağlantıya izin verme ye tıkla. 
4-Msn ya da diğer anlık mesajlaşma yazılımlarında tanımadığın kişiler varsa sil ve engelle.
5-Kendinden emin olunca modemi aç ve Avg Internet Security deneme sürümü indir. Bu yazılımla korun.
6-Xp kullanıyorsan ya windows 7 ye geçeceksin ya da kendine sağlam bir koruma kuracaksın.

Son Düzenleme: Mert_06 ~ 30 Mayıs 2012 22:41
ekran kartı
30-05-2012, 22:40   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Vista'nın verdiği hata mesajı neydi?

Nicoll
30-05-2012, 22:42   |  #6  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

Şunu indir ve çalıştır tarat: http://sourceforge.net/projects/hjt/

Tarama sonunda çıkan listenin hpsini seç ve buraya yapıştır. Bakalım ne varmış...

darkvot
30-05-2012, 22:48   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

YA RESMEN KALP KRİZİ GEÇİRİYORDUM HEMEN YAPICAM BEYLER

darkvot
30-05-2012, 22:50   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

blgisayara sağ tıklıyom açılmıyor msconfigden ayar yapcam izin vermiyor

ekran kartı
30-05-2012, 22:58   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Bilgisayarınıza virüs girmiş. Hiç sevmem bunu söylemeyi ama: Format atın. Taramakla maramakla olacak iş değil. Uçmuş sizin bilgisayar.

darkvot
30-05-2012, 23:01   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

HOLY ŞHET ! adıda TR/bays mı ne öyle birşeydi

darkvot
30-05-2012, 23:02   |  #11  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

şimdi tr/cry falan diye bi kaç tane daha virüs buldum ?

okinkurt
30-05-2012, 23:26   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Dostum güvenlik programlarını ihmal etme hic ne gerekliyse kur yoksa hersey girer pc ye :D

darkvot
30-05-2012, 23:38   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

ya  avira yeter diyorum vallahi :P hep açık tutarım nedense

Semih Özyurt
31-05-2012, 00:33   |  #14  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

teanwiever programı bilgisayarında kurulu olmasın veya şaka virüsüde olabilir

blackdown
31-05-2012, 01:51   |  #15  
blackdown avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj

bilgisayardan insana geçen virüs

Bilgisayar dünyasının sinir bozan ve tüm sistemi alt üst eden virüs ve trojanleri her bilgisayar kullanıcısı bilir.Virüs ‘ler kimi zaman CD ‘lerden kimi zaman flash belleklerden bilgisayarlara bulaşır. Bu sefer virüs sanırım yolunu şaşırdı ve bir insana bilgisayar virüsü bulaştı. Bakın olay BBC haberine göre şu şekilde gelişiyor;

Sistem Mühendisliği Okulu’ndan Dr. Mark Gasson daha önce sol eline yerleştirilen bilgisayar yongasının virüs kaptığı, böylece Gasson’ın dünyadaki ilk bilgisayar virüsü bulaşan kişi olduğu bildirildi. Yoksa Cyborg’ların ilk adımları mı atılıyor?

Reading Üniversitesi’nden Dr. Mark Gasson, eline virüslü bir elektronik çip yerleştirdikten sonra kendisine bilgisayar virüsü bulaştığını savunuyor. Gasson, çipin temasa geçtiği diğer elektronik sistemleri kendisine dönüştürebilen bir virüs ile programlandığını söylüyor.

Geçen yıl Dr Gasson’un sol eline Üniversite binasında ve cep telefonunda kendisini tanıması için yonga yerleştirilmişti. Ancak bir şekilde radyo dalgalarıyla çalışan yongaya virüs bulaştı ve yonganın davranışındaki değişiklik nedeniyle iletişim kurduğu sistemler bozuldu.

Dünyada ilk defa gerçekleşen olayın yalan haber olmadığını bildiren doktor, bu teknolojiyle insan vücuduna aktarılan bir maddeyle iletişim kurulabileceği, depolanabileceği ve var olan bilginin değiştirilebileceğini bildirdi.

Virüslü sistemlerle temasa geçen diğer bütün çiplere virüs bulaşacağını ve gelecekte kalp pili gibi gelişmiş tıbbi cihazların siber saldırılara karşı savunmasız hale gelmesinin kuvvetli bir muhtemel olduğunu belirten Gasson’daki çip hayvanları takip için kullanılan kimlik çiplerinin işlenmiş bir versiyonu.

Gasson için güvenlik kapılarını ve cep telefonunu otomatik olarak açması için programlanmış olan bir çip.

Bunun üzerine araştırma yapan Gasson’un ulaştığı sonuçlar prensipte, gelecekte insanlara yapılan bunun gibi implantlara (kalp pili, kulak implantları gibi karmaşık tıbbi cihazlara) virüs bulaşabileceğini ortaya koyuyor.

Gasson BBC ‘ye yaptığı açıklamada, “Bu tip teknoloji riskleri de beraberinde getiriyor” derken, Almanya’daki Enformasyon Etiği Steinbeis-Transfer-Enstitüsü’nden Profesör Rafael Capurro, “Biri sizin implantınıza online erişim sağlayabilirse, bu çok ciddi bir durumdur. Ahlaki açıdan bakarsak, implantların takibi hem pozitif hem de negatif sonuçlar doğurabilir. Takip sadece tıbbi bakım amaçlı da olabilir, ama biri size zarar vermek isterse, burada bir sorun çıkabilir” diyor.

Tıbbi amaçlarla elektronik birtakım cihazlar nakledilen hastaların durumları ameliyat sonrasında bu cihazlar sayesinde takip edilebiliyor.

Gasson’a göre gelecekte bu izleme olanağı yaygın olarak tıbbi olmayan amaçlar için kullanılacak.

Gasson, “Eğer birinin hafızasını ya da IQ’sunu artırmanın bir yolu ortaya çıkarsa, insanlar bunu kötü amaçlarla kullanmayı da seçeceklerdir” dedi.

Reading Üniversitesi uzmanlarının, geleceğe yönelik deneyler amacıyla elektronikle bedeni birleştirmeleri ilk kez gerçekleşmiyor.

2008 ‘deki bir başka projede uzmanlar karar almak için bir farenin beyin hücrelerini kullanan bir robot yapmışlardı.

Robot, laboratuvardaki nesnelere çarpmadan kendisini yönlendirebilmek için hücrelerden gelen elektrik sinyallerini yorumladı.

Araştırmacılar bu çalışmaların nihayet epilepsi, Parkinson ve Alzheimer gibi hastalıklara tedavi geliştirebilmelerine yardımcı olacağını düşünüyor.

Kaynak: BBC

Bu haberle birlikte, artık yavaş yavaş teknoloji gelişiyor ve vücudumuza çeşitli amaçlar ile çipler yerleştirecek konuma geliyoruz. Hal böyle olunca bilgisayar virüsleri ile de vücudumuzda da savaşmak zorunda kalacağız..

M.G.G
31-05-2012, 05:44   |  #16  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
3,367 mesaj
Alıntı: blackdown  
bilgisayardan insana geçen virüs

Bilgisayar dünyasının sinir bozan ve tüm sistemi alt üst eden virüs ve trojanleri her bilgisayar kullanıcısı bilir.Virüs ‘ler kimi zaman CD ‘lerden kimi zaman flash belleklerden bilgisayarlara bulaşır. Bu sefer virüs sanırım yolunu şaşırdı ve bir insana bilgisayar virüsü bulaştı. Bakın olay BBC haberine göre şu şekilde gelişiyor;

Sistem Mühendisliği Okulu’ndan Dr. Mark Gasson daha önce sol eline yerleştirilen bilgisayar yongasının virüs kaptığı, böylece Gasson’ın dünyadaki ilk bilgisayar virüsü bulaşan kişi olduğu bildirildi. Yoksa Cyborg’ların ilk adımları mı atılıyor?

Reading Üniversitesi’nden Dr. Mark Gasson, eline virüslü bir elektronik çip yerleştirdikten sonra kendisine bilgisayar virüsü bulaştığını savunuyor. Gasson, çipin temasa geçtiği diğer elektronik sistemleri kendisine dönüştürebilen bir virüs ile programlandığını söylüyor.

Geçen yıl Dr Gasson’un sol eline Üniversite binasında ve cep telefonunda kendisini tanıması için yonga yerleştirilmişti. Ancak bir şekilde radyo dalgalarıyla çalışan yongaya virüs bulaştı ve yonganın davranışındaki değişiklik nedeniyle iletişim kurduğu sistemler bozuldu.

Dünyada ilk defa gerçekleşen olayın yalan haber olmadığını bildiren doktor, bu teknolojiyle insan vücuduna aktarılan bir maddeyle iletişim kurulabileceği, depolanabileceği ve var olan bilginin değiştirilebileceğini bildirdi.

Virüslü sistemlerle temasa geçen diğer bütün çiplere virüs bulaşacağını ve gelecekte kalp pili gibi gelişmiş tıbbi cihazların siber saldırılara karşı savunmasız hale gelmesinin kuvvetli bir muhtemel olduğunu belirten Gasson’daki çip hayvanları takip için kullanılan kimlik çiplerinin işlenmiş bir versiyonu.

Gasson için güvenlik kapılarını ve cep telefonunu otomatik olarak açması için programlanmış olan bir çip.

Bunun üzerine araştırma yapan Gasson’un ulaştığı sonuçlar prensipte, gelecekte insanlara yapılan bunun gibi implantlara (kalp pili, kulak implantları gibi karmaşık tıbbi cihazlara) virüs bulaşabileceğini ortaya koyuyor.

Gasson BBC ‘ye yaptığı açıklamada, “Bu tip teknoloji riskleri de beraberinde getiriyor” derken, Almanya’daki Enformasyon Etiği Steinbeis-Transfer-Enstitüsü’nden Profesör Rafael Capurro, “Biri sizin implantınıza online erişim sağlayabilirse, bu çok ciddi bir durumdur. Ahlaki açıdan bakarsak, implantların takibi hem pozitif hem de negatif sonuçlar doğurabilir. Takip sadece tıbbi bakım amaçlı da olabilir, ama biri size zarar vermek isterse, burada bir sorun çıkabilir” diyor.

Tıbbi amaçlarla elektronik birtakım cihazlar nakledilen hastaların durumları ameliyat sonrasında bu cihazlar sayesinde takip edilebiliyor.

Gasson’a göre gelecekte bu izleme olanağı yaygın olarak tıbbi olmayan amaçlar için kullanılacak.

Gasson, “Eğer birinin hafızasını ya da IQ’sunu artırmanın bir yolu ortaya çıkarsa, insanlar bunu kötü amaçlarla kullanmayı da seçeceklerdir” dedi.

Reading Üniversitesi uzmanlarının, geleceğe yönelik deneyler amacıyla elektronikle bedeni birleştirmeleri ilk kez gerçekleşmiyor.

2008 ‘deki bir başka projede uzmanlar karar almak için bir farenin beyin hücrelerini kullanan bir robot yapmışlardı.

Robot, laboratuvardaki nesnelere çarpmadan kendisini yönlendirebilmek için hücrelerden gelen elektrik sinyallerini yorumladı.

Araştırmacılar bu çalışmaların nihayet epilepsi, Parkinson ve Alzheimer gibi hastalıklara tedavi geliştirebilmelerine yardımcı olacağını düşünüyor.

Kaynak: BBC

Bu haberle birlikte, artık yavaş yavaş teknoloji gelişiyor ve vücudumuza çeşitli amaçlar ile çipler yerleştirecek konuma geliyoruz. Hal böyle olunca bilgisayar virüsleri ile de vücudumuzda da savaşmak zorunda kalacağız..

silikon biyoçiplere gerek yok..Zaten her girdiğimiz yer izleniyor telefonlarımız dinleniyor bide utanmadan telsiz ücreti adında dinleme bedeli alıyolar...

darkvot
31-05-2012, 09:00   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

temwiever vardı onu sildim şimdi aradabi nedense fare imlecinde dolma işareti çıkıyor sorun olurmu ? yazılımlardan hiç anlamam :P

cakal1
31-05-2012, 09:27   |  #18  
Yeni Üye
27 mesaj

Sen modemi kapattınmı???Eğer kapatmadıysan hemen kapatarak bilgisayarın internetle erişimini engellemelisin.Ayrıca antivirüs programı güncelleme yapıyorsa o da fare imlecini doldurabilir.Antivirüsünü güncelle ve bilgisayarın modemini kapat.Böylece internet olmadan senin pc ne kimse giremez :D

Batuhan Karsan 26
31-05-2012, 10:30   |  #19  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Sen kaspersky rescue diski dvdye yaz.Bios'tan root ayarını cd ye ayarla tak cdyi bilgisayarı başlat.Tarar bulur ve düzelir o bilgisayar.

Diffren12
31-05-2012, 13:26   |  #20  
Diffren12 avatarı
Yıllanmış Üye
266 mesaj

Kardeşim ayıptır sorması bu virüsü nasıl soktum pcye :D Merak ettim.Hitman proyu indir.Hitmanının güncellemelerini yapıp bilgisayarı güvenli modda başlatıp tarama yaptır.

darkvot
31-05-2012, 13:30   |  #21  
OP Yıllanmış Üye
519 mesaj

ya acaba diyorum bi oyun indirmiştim içinden virüs çıktı 3 4 tane ama hiç tiye almadım acaba bunlarmı ? neyse şimdi sildim o virüsleri hiç sorun yaşamıyorum şu anda

ECHELON_
31-05-2012, 17:52   |  #22  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

benim bilgisayarımada girmişti bende masa üzerini şöyle yaptım kaçtı şerefsiz birde işlemciye sinek ilacı sıktım. Masa üzerini bunla değiştir

hakean
31-05-2012, 19:08   |  #23  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
1,572 mesaj

COMBOFİX VE SPYBOT :D

PcMaKeR
31-05-2012, 21:25   |  #24  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

iyice inci sözlüğe döndü burası. Aferin sizlere.

Başlık ve içerik nasıl iyi bakın. Hacker girmiş. Selam söyle bizden.

Kapalı Hesap (54346)
31-05-2012, 21:54   |  #25  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj

söyle banada bi  uğrasın pc  açsın notepad ı nickini yazsın lamer işte ya  boşver