Chip'de daha önceleri CD'lerde pdf formatında eski sayılar bulunuyordu bunun devam etmesi veya da tüm eski sayıların bir CD 'de toplanıp ücreti karşılığı alınabilmesi gibi bir çalışma çok iyi olurdu.
pdf FORMATIDA ESKİ SAYILAR
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aynı şeyden bahseden bir konu daha vardı ve orada da bunun Chip dergisinin sayfalarında da söz konusu olduğu belirtilmişti. Bu dosyalar, çok yer kapladıkları için CD'lerden kaldırılmışlar; fakat benzer bir kolaylık için devam eden bir çalışma mevcutmuş...
Arkadaşlar bu konuda sizlere katılıyorum. 2002 nin eylül sayısında ben zaten bu isteğimi belirtmiştim. Sayın Chip yetkilileri ilgileneceklerini bildirmelerine rağmen bu tarihe kadar hala bu iş hakkında herhangi bir gelişme sağlamadılar. Ben ısrarla bu işin takipçisi olacağım.
Merhaba,
Mayıs sayımız 100. sayımız olduğu için bazı sürprizlerimiz olacak. Bunlardan biri de (eğer yetişirse) PDF formatında eski sayılar değil ama ona benzer birşey olacak
Uyarılarımızı dikkate aldığınız için gerçekten teşekkür ederiz. İnteraktif bir dergi okuduğuma inanıyorum. Derginin bir numara olmasının en büyük sebeplerinden biri de okur istekleriyle şekillenmiş olmasıdır diye düşünüyorum. Bu arada 100. sayı için bizi oldukça heyecanlandırdınız sabırsızlıkla bekliyorum.
Başarılar...
selamlar.
şayet satış politikanızda bir terslik yaratmayacaksa pdf leri tekrar cd ye koymanız (ilk sayınızdan başlayarak) dergiyi alan herkesi sevindirir ve çok işimize yarar diye düşünüyorum.
görünüşe göre böyle bir şey yapılacak..
2 yılı aşkındır bu konuda başvurmadığım yer kalmadı artık olsun ya