Derginin tamamı pdf formatında cd'de verilse dergi verilmese.Htlm tarzında cd hazırlanabilir bence cok guzel olur dusunun bir kere bir yazı okuyorsunuz size bazı programlardan bahsediyo linke tıklıyorsunuz dosya bilgisayarınızda,yada net sayfasına gidebiliyorsunuz.Bence yenilik budur.(Dvd olarak bu bahsettigim olay ve tum programlar bir cd de olabilir)
Simdi cogu arkadaslarım pdf tartısmasında oldugu gibi oyle olursa herkes birbirine kopyalar verir diyecek.Bence boyle birsey olma ihtimali var.Yok desem yalan olur kopyalama korumasına karsın.Ama bende kac kisi kopyalacak diyiyorum eger chip boyle bir sayı cıkarsa ben birde arkadasa kopyalayacam diye :P 10 milyon vermeye hazırım.Burda arkadaslara da sormak istiyorum boyle birsey hani olmazya oldu diyelim boyle bir chip (dergisi demek yanlıs olur) cdsine kac para verirlerdi?
(Birde kopyaya karsı bir fikrim var ama herkesin internet imkanı olmadıgı ıcın zor olur.Bilgisayarın sabitdisk seri numarısından cd bir algoritma ile bir kombinasyon elde etsin.Sonrada chip sayfasından biz bu algoritmayı girerek bize ozel sifreyi versin.Boylece herkes sadece bir bilgisayarda kullanabilir.Tam olarak anlatamamıs olabilir ama kullandıgım jeodezi programlarının cogu bu mantıkla calısıyor bayada mantıklı geldi bana)
Cok yazdım galiba bu kadar yeter artık soz sizde :)
pdf soyle olsa?
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj