Arkdaşlar bu konuda bilgisi olan varmı.Ben sadece mail adresleri yoluyla paylaşım olduğunu biliyorum.(yanliş biliyorsam demekki hiç bişi bilmiyorum)
Bunuda kullanmak için programlar varmış.
Ben bir tane buldum adı peer2mail.
Acaba bu program hakkında biligisi olan arkadaşlarımız varmı.Varsa onlarda bir kaç bişi yazarsa sevinirim.
Peer to mail
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.1-P2M nedir?
Mail adreslerine yüklenen film,oyun,albüm vb. dosyaları indirmek için kullanılan,paylaşım gerektirmeyen,yüksek hız ile duraklamadan download sağlayan,parçalı olarak dosyaları upload edebilen ve aynı dosyaları indirdikten sonra birleştiren paylaşım programı..
2-Nerden bulabilirim?
programın ana sayfası.Program tamamen freeware'dir.
3-Nasıl Download Yapılır?
[İlgili Sitenin Yöneticileri tarafından silinmesi talep edildi]
4-Nasıl Upload Yapılır?
İlerleyen günlerde gene bir flash dosyasıyla upload nasıl yapılır anlatılacak.
5-Neden p2m?
P2M 'nin diğer paylaşım programlarına göre birçok artısı var.birincisi paylaşmak zorunlu değil,çok yüksek hızlarla çekilebiliyor,fake dosya pek bulunmuyor,özellikle türk filmleri gibi emule serverlarında az kaynağa sahip dosyalar indirmek için biçilmiş kaftan.
6-Download'a kaldığım yerden devam edebilirmiyim?
Elbette..
Dosyalar belli parçalara ayrılmıştır.sadece indiremediğiniz parça nolarını seçip download yapabilirsiniz.bozuk inen parçalarda olmuş olabilir.bunu anlamanın kolay yolu bütün parçalar hemen hemen aynı boyuttadır.son dosya farklı boyutlarda olabilir birtek.
Daha sonra manuel merge yapmanız gerekir dosyaları.Bunun içinde programda merge segments ksımına girilir.Parçaların olduğu folder seçilir ve yukarıdaki Merge the Segments butonuna basılır.
7-Şifremi kabul etmiyor?
doğru şifre girdiğinizden emin olun.Çok yapılan bir hata , passwordlar copy-paste yapılırken boşluklarında alınmasıdır.şifreyi tam olarak doğru copy ettiğinizden emin olun.
bir ihtimalde , mail adresinin kullanımının çok olmasından dolayı bazen birgün süre boyunca kapatılmasıdır.
bir başka ihtimalde programın versiyonundandır.bazı şifreler ancak eski versiyonlarda çalışabiliyor.ama geneli yenileniyor.böyle bir durumda eski versiyonuda v1.37 indirip kurmanız gerekiyor.kurulacak dizini farklı seçerseniz 2 versiyonuda aynı anda çalıştırabilirsiniz.
8-Merge işlemi sırasında şu hatayı alıyorum.
" The files corrupt or you entered wrong password "
Bazı dosyalar bozuk inmiş.Boyuta göre dizip farklı boyutta olanları belirleyip yeniden download etmeniz gerekiyor.20-30 kb lik farklar önemli değil.birde son dosya daha ufak boyutta olabilir.
9-Önizleme nasıl yapabilirim?
arkadaşlar p2mailde önizleme yapabilmeniz için önce mail adresinden ***.p2m uzantılı dosyayı indirin ve izleyin böylece filmin kalitesinden sesinden görüntüsünden vs haberiniz olur ve begenmezseniz boşuna indirmiş olmazsınız sadece 10 mb lik bir zaman kaybınız olur.
(affedilmeyen)
10-Mail de hiçbirşey yok
maile giriş yaptıgınızda direk index açılacaktır. indexde hiçbirşey yok ise all mail yazan yeri tıklayın muhtemelen aradıgınız başka bir klasörün içersinde olacaktır mailin kapasitesinin ne kadarının dolu olduguna bakın oradan da anlayabilirsiniz.
Ellerine sağlık cico,sağolasın...
Saoğl cico bey pek faydalı oldunuz:))
Şöyle bişi var ben şimdi kendi gmail hesabıma bu programdan girebilirmiyim??gmailden herhangi bişiyi aktive etmem gerekirmi??
Birde gmaile dosya nasıl yükleyeceğim başka bir konuda yazacaktım ama yazdım bir kere
iyi çalışmalar
Flash izledim ilk denememizi yapmaya çalışalim bakalım
mrcplus yeni üye değilsin ve burada bu gmail konusunu sormanı sana yakıştıramadım. Forumu azıcık incelesen, "gmail drive" ile ilgili konuyu hemen bulursun...
Ancak gmail drive baktım.Tam baktım mı bilmiyorum ama şu gmaile dosya yuklemeyle ilgili id.Ama kapanan servisi ne yapabilirim ki.Ben başka yollar vardır diye düşündüm.
Birde stockmail diye program gözüme ilişti web de gezinirken bununla bilgisi olan arkdaşlar varmı acep.Peer 2 mail programını denemdim.Tavsiye ederim.En azından zararlı dosyalar yüklemiyo pc ye.Ancak daha aşması gereken çok sorunu var.Şu download olayında.Mesela programı kapatıp tekrar çalıştırdığında yüklenen parçaların üzerine yazıyo yani baştan başlıyo.Belki bir yolu vardır ama ben bulamadım.
İyi çalışmalar
Gerçi uzun zamandır bu başlığa cevap gelmemiş ama ben yine de yazayım. Artık P2M olayı neredeyse tamamen bitmiş durumda. Mail sunucuları (Gmail, Walla vs..) P2M olayı için tedbir almış durumdalar. Dolayısıyla çalışan bir P2M adresi bulmak neredeyse imkansız. Şu an "torrent" olayı moda diyebilirim. Ben kullanıyorum ve son derece memnunum. "www.elitetorrents.org"
alıntı:
Gönderen : lacivertGerçi uzun zamandır bu başlığa cevap gelmemiş ama ben yine de yazayım. Artık P2M olayı neredeyse tamamen bitmiş durumda. Mail sunucuları (Gmail, Walla vs..) P2M olayı için tedbir almış durumdalar. Dolayısıyla çalışan bir P2M adresi bulmak neredeyse imkansız. Şu an "torrent" olayı moda diyebilirim. Ben kullanıyorum ve son derece memnunum. "www.elitetorrents.org"
torrent de güsel bir olay ve çok dosya bulunabiliyor ama kaynak sayısı fazla olmayabiliyor ve yüksek boyutlu dosyalarda gerçektende eziyete dönüşebiliyor. Bana göre film indirmeye çok uygun değil mesela