Selam arkadaşlar bende pegasus pti-845G wireless var. Bende bu modeme wireless tan bağlanırken şifre sormasını istiyorum. Fakat wpa şifreleme yapamadım. Wep yaptığımda da bağlanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözücem bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
pegasus wireless modem wpa şifreleme
WEP şifreleme olan bölümde(Arayüz) WAP seçeneğinin de olması gerekir. Ancak bazı '' basit'' diyebileceğimiz kablosuz modemler WAP şifreleme seçeneği içermeyebilir. Modeminizde WAP şifreleme olduğundan eminmisiniz ???
1)WAP-PSK seçilir ...2)en az 8 karakterli bir şifre yazılır ..İşlem biter ...ama ...VARSA!!!!!
WEP şifreleme nin daha kesin kuralları vardır. Şifre 4 ,8 16, 32 gibi ''sayıda'' karakterden oluşmalıdır. Örneğin WEP de 5 karakterli bir şifre yaparsanız...çalışmaz. Başlangıç olarak 4 karakterli bir şifre ile deneyin !!!
Kolay Gelsin
Yardımın için çok sağol . Ben zaten wpa şifresini koyabiliyormuşum.
Sorun bilgisayarda bağlanırken şifreleme türünü seçerken yaşıyormuşum. güvenlik türünü Wpa olarak seçtim şifreleme türünü de tkip seçtim . ve altta bulunan alanada şifreyi yazdım. sorunu bu şekilde çözdüm.Yardımın için tekrar teşekkür ederim