İşlemci : İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00 Gzh
Ram (Bellek) : 2.00 gb
Ekran kartı : Nvida GeForce 7300 SE/7200GS 1017MB
Sabit disk : 320 Gb
Şimdiden yardımlar için tşkrler... :D
(özellikle simulasyon oyunlarını tercih ediyorum )
İşlemci : İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00 Gzh
Ram (Bellek) : 2.00 gb
Ekran kartı : Nvida GeForce 7300 SE/7200GS 1017MB
Sabit disk : 320 Gb
Şimdiden yardımlar için tşkrler... :D
(özellikle simulasyon oyunlarını tercih ediyorum )
Ram'ini 4gb yaparsan çoğu oyunu kaldırır
Console xbox 360 veya ps 2/3 onu diyor bu arada ram felan alma sakın bir halta yaramaz anca sistem hızlanır az biraz işlemcin ve ekran kartın yetersiz olduğundan alacağın ram ölü yatırım olacaktır Sana minumum bitane Quad işlemci en az hd 6850 gibi bir ekran kartı gerek fark istiyorsan tabi anakartın Quad destekliyorsa oda veya yeni soket li bir anakart ile daha sağlam bir pc alırsın ram felan kotarmaz işi.
Vallahi çok paraya patlar. Console almanızı öneriyorum.
çok da patlamaz ya abartmayın 250-300 tl gibi bir yatırım işini görür. ki bence ram ide 4 yapmalısın.
Ram'ini 4gb yaparsan çoğu oyunu kaldırıBu tabir çok çok çok YANLIŞ bir tabirdir. Ram'in gayet yeterli, 2 gb şuanda ideal bir ram. Fakat ekran kartın kötü. 1 GB 64 Bit olarak görüyorum ben şuanda ve 64 bit çok düşük bir bit sayısı. Simulasyon oyunlarını oynarsın ama temiz bir oyun istiyorsan kesinlikle oyunun özelliklerini en aşağıya indirmen gerekiyor ki bu da oyun oynama zevkini btirir. Sana tavsiyem 1 GB 256 Bit ucuz bir ekran kartı alman. Fiyatı nedir diye soracak olursan 150-155 TL arasında değişen fiyatları var. Ram'ini elleme ama 5 sene sonra ram takviyesine ihtiyaç duyabilirsin. O yüzden 30 TL'ye de bir ram alırsın... En fazla 180-190 TL'ye sağlam oyunlar oynarsın. En azından Simulasyon oyunlarını EN YÜKSEK seviye de oynayabilirsin.