arkadaşlar müzik bölümünde şuanda ne dinliyosunuz diye bi konu vardı hoşuma gitti bitanede oyun bölümüne açıyım dedim...herkez şu aralar ne oynuyor yazsın olmazmı...
NOT:eğer oynadığınız oyun herkezin yakından tanımadığı bir oyun ise eğer oyun görüntülerinide koyarsanız yeni oyuna başlıcak yhada oynucak arkadaşlar içinde iyi olabilir...
ilk ben başlıyorum:
Disney PURE:bir atv ile neler yapabilirsiniz...
oyunun deytayları:Virajı dönerken önünde ki atv’nin saçtığı kum ve taş parçaları kaskının camından sekip kulağını çınlattı. Hemen arkasında ki rakibi onu geçebilmek için daha geç hız azaltarak bir hamle yaptı ve tam bu sırada virajı daha içten alabilmek adına ikisinin de dizleri birbirini zorluyordu. Hızını kontrol edemeyen rakibi dışarı savrulurken kendisini düzlükte buldu. Hafif engebeli bir düzlük sonrası beklediği manzarayla karşılaştı. Yol, yukarı doğru eğimlenmiş bir şekilde kanatlanmayı bekleyen atvleri bekliyordu adeta. Hemen gaza yüklendi ve son sürat bir şekilde düzlüğün sonuna doğru ilerledi. Etrafında bu sırada rakibi görünmüyordu, rahattı. Son sürat ilerlerken birden lastiğin sürtünme kuvveti azaldı. Bir yamacın köşesinden ileri doğru savrulan atv boşlukta süzülüyordu. Bir an için gözlerini kapattı ve özgürlüğün tadını çıkarttı. Ancak tadının çıkartılmasını bekleyen başka bir şey daha vardı. Birden oturduğu yerden zıplayıp kendisini boşluğa bıraktı. Kendi ekseni etrafında bir tur döndükten sonra atv sini tam arkasından yakaladı. Şimdi atv üstte, kendisi altta aşağı doğru savruluyordu. Savrulup yukarı çıkmadan evvel arkasına dönüp halinden mutlu bir şekilde sırıttı ve hemen arkasından atlamış olan rakibine bakıp dil çıkarttı. Ardından kendisini yukarı çekip (aslında atv yi aşağı çekip) ilk pozisyonuna döndü. Güzel bir atlayış yapmış, kendisini heyecanlandıracak hareketlerini tamamlamış ve rakibini kızdırabilmiş olmanın gururuyla toprak zemine sert bir iniş yaptı. Artık kafasındakileri silip yarışa odaklanabilirdi, tabi arkasından atlayış yapmış olan atv üstüne düşmüş olmasaydı.
oyunun ekran görüntüleri:
herkeze tavsiye derim adrenelin dolu bi oyun(bence çoğu yarış oyunundan daha iyi sistem özelliği fazla istemiyor ve çok etkileyici grafikleri var)