Windows 7 yi yeni yükledim ve pencere açılırken son anda az bi takılıyomuş gibi oluyor anlamadım :S sizde oluyomu?(ultimate 32-bit TR)
Pencereler Açılırken Takılma :S
- 1
- 2
Muhtemelen ekran kartınızı tanımamıştır. Aero açık mı?
Aero açık. Sistemim kişisel sayfamda yazıyor. NViDia'nın 2007 sürücüsü yüklü :)
Bırak takılmayı Bu sisteme 5 tane windows 7 kurulur :)
Windows 7 in takılma efektini açmış olmayasın :)
Güncelleştirmeyi denicem kota baya bi geçmesine rağmen napıyım :) sınırsız yapmıyolar daha fazla vakit geçirmiyim diye :) indiriyorum en yenisini inşallah vistada yüklediğimde çıkan çizgiler bide nvlddmkm sorunu olmaz yükleyince cevap yazarım
Kurduğunuz bir program yada sürücü uyumsuz olabilir.
Windows 7 yi yükleyip ilk açtığımda da aynıydı :S
Takılıyorsa şeffalıgını devre dışı bırak birde öyle dene düz pencere rengi ile.
bu nvidia nın sorunu nedir ya :S en yeni driverı yüklüyorum ekranda çizgiler çıkıyo ara sıra :S hem de sorunum düzelmedi. Arkadaşlar siz anlamadınız heralde takılma değil bu anlamadım nolduğunu video falan mı çeksem :S
pfff sorunu çözemedim ya birisi yakında otursaydı çağırırdım gösterirdim :) bu normal takılma değil de anlatamam yani :S
videoya kaydet rapide yükle bakalım FPS Hızı yüksek olursa iyi olurdu doğrusu.
Video yoksa 5 foto çek art artda
Normal aeroyla ilgili diğer animasyonla hiçbi takılma olmuyor yani mesela başlat çubuğundaki bişeyin üstünde biraz durunca küçük resmi görünürken veya sağ alta mouseyi götürüp biraz tutunca falan hiçbir takılma olmuyor. Sadece bi pencere açarken arkadan yavaş yavaş açılırken tam netleşmeden önceki bir iki karesi atlamış gibi oluyor. Kapatırken de tam ekrandan netliği azalmadanki bir iki karesi atlanmış gibi oluyor. Başka türlü anlatamıyorum :) Çok uzun oldu ama neyse anlarsınız heralde
fraps sadece oyunlarda kaydediyor bende :D hemde çekebilsem bile 1GB falan oluyo onda windows 7 de movie maker da yok nasıl sıkıştırcam ki :S
Ben onun sorunu anladım Ekran kartında sorun var ya çok ısındı( yanmak üzere :) ) yada windows 7 nin kendi şeffaflıgını begenmeyip tam şeffaf yapan programlardan kurdu.
- 1
- 2