merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim vistadaki gibi pencereler arası geçiş yapmayı xpde sağlayabilirmiyiz acaba?
pencereler arası geçiş yap
Pencereler arası geçişden kastın alt+tab ise yapılıyor...
onu kastetmedim 3 boyutlu bir şekilde geliyor pencereler onu söylüyorum
Vista Transformation Pack ile yapılıyor diye duydum, ancak en son cıkan 8. sürüm ile. oncekileriyle olmuyor(muş) maalesef. ben hic denemedim veya gormedim, bilmiyorum yani. zaten o tarz programları kullanmayıda pek onermem, gelende sorunlu oluyorlar ve kaldırılmalarıda herşeyi düzeltmiyor...
Vista neden o kadar Ram kullanıyor ki o üç boyutlu gecişlerden. Bence gereksiz. Hızlı işletim sistemi olsun Ramı cok fazla kullanmasın yeter.
ZAten böle bişiyide neden kullanmak isterler bilmiorum.Pc yi rahat we hızlı kullanmak yerine nie efektdi cart dı curtdu kullanmak isterler anlamam ..
winflip i chip onlinedan indir kur ve fareyi küçük bir daire şeklinde şevir oluyor.
arkadaşlar kusura bakmayın ama pek bişi bilmiosunuz vista ile ilgili anlaşılan. o kullanılan ramin büyük cogunlugu performans icin ayrılmış bolumdur, vistanın grafik icin ayırdıgı alan xp'ye yüklenen bu tarz grafik eklentilerinin kullandıgı kaynakları geçmez. o sürekli dolu olan ram sizin sık kullandıgınız yazılımların vista tarafından belirlenerek ram'de her zaman hazır bekletilmesi demek, yani yazılımların ve işletim sisteminin daha hızlı calışmasına yarıyo, tabi bunun saglanması icin 2gb ram gerekmekte. ayrıca siz rami ne kadar fazla koyarsanız o kadar fazla ayırır vista(1gb icin 400mb, 2gb ram icin 800mb gibi bi oranı var). ha efekler sistemi kasmıomu, kasıo ama ole cok ucuk donanım istemiyorlar, 5yılda geliştirilmiş birşey vista xpden yüksek sistem istemesi dogaldır; 1,5GB'lık xp ile 12GB+ vistayı bir tutmayın lütfen...