Arkadaşlar son birkaç haftadır kasadan bir ses geliyordu.Açıp baktım, işlemcinin fanından bir ses geliyordu.Tozları temizlememe rağmen ses hala devam ediyor.En uygun çözüm acaba nedir?
Sistemim:P2-350,128 mb ram, 6.4gb hard-disk
Arkadaşlar son birkaç haftadır kasadan bir ses geliyordu.Açıp baktım, işlemcinin fanından bir ses geliyordu.Tozları temizlememe rağmen ses hala devam ediyor.En uygun çözüm acaba nedir?
Sistemim:P2-350,128 mb ram, 6.4gb hard-disk
sistemin çok eski.Fanı yenilersen düzelir ama sen sistemi yenile bence o bilgisayar ölmüştür artık.
P2-350,128 mb ram, 6.4gb hard-disk ooo dedemin zamanından kalma
bulabılırsen amd k7 fanı uyar onlara piyasada bulabılırsın yada p3 fanı ama slot degıldır ınsanlah işlemcın slot ıse sadece fanı degıstır men yeter sogutucuya gerek o zaman bendekı slont p2 nın sogutucusunu yanan p3 sogutucuyu taktım slot p2 ler genellıkle sokulmesı zordur ama usrune fan uydurabılırsın
senin işlemci slot ve piyasada pek bulunmuyor. daha çok soket işlemci fanları var ama alırken slot diye belirtmelisin. elektronikçilerde bulabilirsin. sesde azalma olur ama tamamen sessiz bekleme
oba teşhisi koyduysa slottur işlemcıyı cıkarman ve ayırman zor olur adamlar perçilenmişler işlemciyi resmen siyah bir sogutucu dur ben zor ayırdım p3 slot soğutucuyu taktım eger p3 slot sogutucu bulabılırsenkı sokmeyı dene ama cok zor fan uydurman gereklı o zaman eskı fanı cıkartıpta slotlar gerçekten cok zor bulunurlar