H.Esertoptan çözüm olarak susoğutmaya geçebilirsin ama termal macuna yaklaşık 30dolar yatırYok be hacı su sogutma yapmam ben ya cok masraf ve cok tehlikeli..Bir damla butun emeklerini ve herşeyi elinden alır :D 30 dolara gidip fan alsam daha iyi..Hem macun uzerinde hazır geliyor :)) O kadar kaliteli macun almam...Son Düzenleme: Denek123 ~ 04 Eylül 2008 23:06
Pentium4 işlemci çok Isınıyor ne yapmalıyım
- 1
- 2
ARkadaslar SON GELİŞMELERİ aktarıyorum :D Ben en sonunda piskopata baglandım.Aldıgım 4 YTL'lik macunu baya bi inceden abartarak surdüm.Şöyle okkalı okkalı sürdüm.Bilin bakalım nolduuu?? İşlemcim artık 50 derecelere düştü.80'den 50 ye düştü..
Ama şu meşhur oyun açınca veya film izlemeye çalışınca verdiği mavi ekran + reset sorunum hala dewam ediyor...İşlemci ısısı düştüğü halde yapiyor.O zaman ısıdan olmayabilir ama oladabilir :S
-Ya 80 lerde gezerken işlemci kararsız moda girdi
-Yada anakart sakatlandı
İşler iyice karıştı yahu :S:S (Ah bi sağlam anakart falan bulsam bi test edebilsem))
krlkrlkader arkadaşım soketin LGA 775Evet Asus P5PL2 soket 775
Denek123Yok be hacı su sogutma yapmam ben ya cok masraf ve cok tehlikeli..Bir damla butun emeklerini ve herşeyi elinden alır :D 30 dolara gidip fan alsam daha iyi..Hem macun uzerinde hazır geliyor :)) O kadar kaliteli macun almam...30$ a ne gerek var Arctic silver 5 15m. Süper bir macun hemde gümüş alaşımlı. Ne yapacak 30$ lık macunu.
Arkadaşlar Toplama Pc min özellikleri 4gb 800mhz ddr2 ram, 512mb 256bit ddr3 ekran kartı,İntel pentium D 3.0ghz işlemci
Aşırı CPU ısınması var pc de masaüstünde iken 75 derece oluyor oyunlarda ise 95 100 dereceye çıkıyor Ama işlemcinin bu kadar ısınmasına ragmen pcde kapanma olmuyor .Masaüstünde iken bile kasıyor ve pc açılırken çok bekliyorum Önceden böyle bir sıkıntı yoktu Pc nin rahatlıkla çalıştıracagı oyunlarda bile aşırı derecede kasıyor örneğin geçen yıl kurduğum cod6 yı hiç kasmadan oynamıştım bu yıl tekrar kurdum oyunda neredeyse hareket edemiyorum.Bu olayın aşırı ısınmadan kaynaklandıgını sanıyorum Lütfen yardımcı Olun çok tşkler
- 1
- 2