beyler ben pentiyum 4 almıştım 1 sene önce ve ekran kartı 512'lik ama ram 4 gb işlemci hızı 4.0 şimdi tekrardan ekran kartı alıcam da bana model olarak bi yardımcı olur musunuz ?
Şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler !
muğla_Efesi kardşeim pc yeni zaten 1 yıl olmadı daha yeni masrafa giremem .S 1gb lik ekran kartı alsam yeter şuan bile call of duty black ops u kaldırıyor ayarlar düşük olarak ama arada takılıyor işte ben o takılmayı istemiyorum sordum soruşturdum ekran kartından dediler ! bende yenisini almaya karar verdim ama sizlere de bir danışıyım dedim.
muğla_Efesi kardşeim pc yeni zaten 1 yıl olmadı daha yeni masrafa giremem .S 1gb lik ekran kartı alsam yeter şuan bile call of duty black ops u kaldırıyor ayarlar düşük olarak ama arada takılıyor işte ben o takılmayı istemiyorum sordum soruşturdum ekran kartından dediler ! bende yenisini almaya karar verdim ama sizlere de bir danışıyım dedim.
Nvidya GTS250 al.
Bütçen ne kadar HD5750 al bence min. ben de birçok oyunu medium-high'ta oynuyorum. Sen de o işlemci ile low-medium arası oynarsın güncel oyunları.
Psu olarak da 400W 80+ bir psu yeterli olacaktır. Sizde ki kaç W?
beyler hepinizin fikirleri ve önerileri için teşekkürler. ama sormak istediğim son birşey daha var.
Ben bu HD6750 1 gb'lik aldığım da rahatça oyunlarımı oynicam dimi ? şuan 512'lik var. call of duty'i en düşük ayarda biraz kasmasıyla oynuya biliyordum ! bunda normal seviyede oyniyabillirim dimi ???
O işlemcinin yanına alınacak ekran kartı ölü yatırım ne yazıkki.
Valla şimdiden hayırlı olsun dostum ama cok bi beklentiye kapılma sen gene hayal kırıklığı olur söliyim güzel kart ama işlemci düşük oldugu için oyunlarda pek bi artı olmıycak sen pederi ikna edip yeni pc almaya bak bence :D.
Ya benim beklentim bi böyle call of duty tarzı oyunlları orta ayarlarda takıntısız seri bir şekilde oynatsın yeter öyle çok büyük bir beklenti içinde zaten değilim .DCall of amcanın motoru eski zaten :D onlarda sorun yasıycagını sanmıyorum ben p4 de oynuyodum cod4-6 felan( Call Of Duty Sadece bir örnektir :D )
O oyunu oynamadıgım için bişey söliyemem sistem gerensinimlerine bakıpta söliyemem cünkü güvenmem ben o gereksinimlere bişe diyemiyorum :D
Dostum cevaplamıstım zaten üstte bişey diyemem :) arkadas kaldırır diyor işte ozaman kaldırır denemiştir o .