e5300 2.60 işlemci
4 gb ddr2 ram
500 watt psu
1 gb 256 bit gts 250 ekran kartı
320 gb hard disk
arkadaşlar eski sistemi bunlarla değiştirdim.oyun oynarken istediğim performansı alamıyorum.örneğin nfs undercover oynarken düşük çözünürlükte bile kasıyor.bunun sebebi e5300 işlemci yada 256 bitlik ekran kartımı anlayamadım.yardım ederseniz sevinirim.
performans alamıyorum
Psu nun markası nedir?
DirectX güncelleyin ve ekran kartınız için çıkan son sürücüyü kurun
Şimdiş bak sen ilk önce anakartın üzerinedi pcı ex 16 girişine bakıcaksın orada version kaç yazıyo sonrada aıdıgın grafik kartın abakıçaksın orad kaç yazıyo ayrıca işletim sisteminde önemli vista ise 1gb ram onun zaten.geri kaldı 3gb buda çok iyi ayrıca ramlerin hepsi aynı saat hızlarındamı yoksa rasgelemi aldın.kısaca donanım uyumunu gözettinmi.
Ilk olarak islemcin yetersiz kaliyor.
Ve Ramle alakasi yok hatta Ekran kartin destekliyosa ekran kartina 512rmb ramden paylas senin ekran karti 256mb bundan da kaynaklaniyor.
Suan 2gb. ekran kartlari var sence bunun yaninda 256mb cok dusuk degilmi?
Sisteminiz son derece yeterli. Kasmaya sebep olacak bir donanım eksiğiniz bulunmuyor. Ahmet'in de dediği gibi ya sürücüleri ya da güç ünitesini kontrol edin.
Sistem son derece yeterli normal şartlarda oyunu hiç sorunsuz (yüksek çözünürlüklerde bile) oynamanız gerekiyor.
Bence tek sorun Nfs Undercover in bazı ekran kartı modelleriyle uyumsuzluğu.Eğer ekran kartınız Nvidia ise sorun burda çünkü bu oyunun Nvidia kartlar ile sorun çıkardığını duymuştum.
O.c den biraz anlıyorsan sistemini şahlandırabilirsin ama o.c yapmadan önce iyice araştırdıktan sonra yap o işlemciyi biraz voltajla 3.5-3.7 Ghz e getirdinmi stok fanla rahatlıkla çalıştırabilirsin.
cooler master 500 watt psu var.ayrıca bütün güncellemeleri yaptım.anakartın bios ayarlarını kurcaladım biraz ondan mı acaba diye düşündüm sonra default yaptım yine aynı kasıntı oluyor.en sonunda işlemciyi değiştiricem galibaaaa