arkadaşlar bende 1gbdrr2 533 ram var fakat sistem 1gb performansı vermiyor sizce neden böyleee
Performanss
RamCleaner bende yüklü tavsiyemdir...
bjk_semihRamCleaner bende yüklü tavsiyemdir...Ben büyük bir oyuna girmeden önce ilk olarak RamCleaner programını çalıştırır istediğim kadar rami clean layarak girerim oyuna.O kadar ahım şahım bir etkisi olmasa da yine performansı arttırıyor.
çok sagol kardeşşş çok iyi oldu bu
Quad-Corearkadaşlar bende 1gbdrr2 533 ram var fakat sistem 1gb performansı vermiyor sizce neden böyleeene demek istiyorsun? 1gb performansı vermiyor demek ne anlama geliyor. Nereden vardın bu kanıya?
hafızanda çok program yüklüdür belki ondandır,
1 tane mi belleğin var yani 1gb. ddr2 533 mü yoksa 2 *512 mb. ddr2 533 mü?
eğer tekse yavaş çalışır çift yaparsan hızın artar.
çalışan programları kontrol et,gereksiz olanları kaldır.
rami temizlemek sorunu halletmez çünkü zaten 1 gb. az değilki niye temizlesin. temizlese bile en fazla 10 20 mb. temizler. o kadarla da sorun olmaz zaten.
RegCleaner zaten Başlangıçta Çalışan(Start-Up)programları\uygulamaları, veriyor\listeliyor dolayısıyla buradan istemediklerini kaldırabilir.Ayrıca(en önemlisi)daha önce bilgisayarından kaldırdığı dosya\klasör\program'ların hepsini listeliyor,(listeden seçip) Remove Selected tuşu ile bunları bilgisayarından(izlerini\kalıntılarını\çöplerini)temelli kaldırabilir.Ben bu özelliğin çok yararını gördüm(gerçi TuneUp Utilities 2007 de kullanıyorum).
registry mechanic ve ccleaner öneriyorum tek geçerim.