İyi günler arkadaşlar,henekadar türkiye'de tutulmayan bir oyun olsa da PERİMETER tam bana hitap edenbir strateji oyunu olmuştur.Fakat zorbir oyun ve bu oyundan hoşlanan ve oynayıp bitirmiş bir arkadaş arıyorum.Yoksa acaba level editörlerinden mi bir yardım talep etsem????
Bu arada chip ve level çalışanlarına bize böyle bir forum sağladıkları için can-ı gönülden en derin teşekkürlerimi sunuyorumve çalışmalarının başarılarını diliyorum.
Daha önce böyle bir teşekkürde blunmadığım içinlütfen kabalığımın kusuruna bakmayın.o kadar kullandık platformunuzu.........
Perimeter seven bi allahın kulu yok mu?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bahsettigin oyunu ne yalan sooliim duymadım, henuz oyunlarla bi ring kardeşligimiz olmadı ama Tum Forum daki arkadaslardan rica ediyorum Action ve strateji oyunu tawsiye etsinler,
Senin bahsettigin oyun strateji ve zor demissin. ilgimi cekecek sanırım.
(MOHAA ve CALL OF DUTY i birer haftada bitirdiime gore sanırım bununda ustesinden gelirim) (sadece geceleri evde olabildigimden birer hafta sürdü.... : ) )
Dostum bence bukadar oyun dünyasına kaptırmamalıyız bence,herneyse umarım oyunu halledersin ve beinim kaldığım "biodamage"bölümünde aradığım taktiği verirsin cevabını bekliyorum sabırla: ))
Bu arada chipin verdiği tam sürüm bloodrayne i,cold fear ı oynamaktayım;pariah sistemde yüklü oynamayı bekliyor ve F.E.A.R ı bekliyorum, sabırsızlıkla!!!.
Ayrıca oynamadıysan SW:RepublicCommando'yu hararetle tavsiye ediyorum
İyi günler
hemen bakacagımdan emin olabilirsin, Telefonuma kaydettim, en yakın CD-Marketin kapısında biterim, ama ben alırken Kapagına cok dikkat ederim, oyun fragman resimleri cok onemli benim icin, aradıgımı bulduguma ikna olmam lazım. Umarım verdigin oyunlar benim tarzımdır.
(oyuna kaptırmıyorum, zaten burası oyun bolumu ve bende zaten fırsat buldukca oynayabiliyorum, baari oynamısken tam super bi oyun oyniim diom. : ) )
Hayat saten Puzzle tarzı bi oyun. (ne dandik bi laf ama)
Evet dostum benim demek istediğim de oyunları kötülemek değil de hayatta başka amaçlarımızında olduğu:
Bazı arkadaşlar çook kaptırıyor ve hayatlarını buna adıyorlar, halbuki bir daha asla geri alamayacağımız zamanımızı tamamen buna adamamalıyız diye düşünüyorum ben.Günlerce oyun başında geçirmek çok yanlış demek istediğim.Neyse buayrı bir tartışma konusu bazılarımızın belki hayatta tek zevki bu oyunlar.
mesela ben akşam eve geldiğimde odama kapanır ve karanlık bir ortamda doom3 cold fear gibi gerilim maximumda stres atar ve böyle moral bulu- yorum.
alıntı:
Gönderen : bigenEvet dostum benim demek istediğim de oyunları kötülemek değil de hayatta başka amaçlarımızında olduğu:
Bazı arkadaşlar çook kaptırıyor ve hayatlarını buna adıyorlar, halbuki bir daha asla geri alamayacağımız zamanımızı tamamen buna adamamalıyız diye düşünüyorum ben.Günlerce oyun başında geçirmek çok yanlış demek istediğim.Neyse buayrı bir tartışma konusu bazılarımızın belki hayatta tek zevki bu oyunlar.
mesela ben akşam eve geldiğimde odama kapanır ve karanlık bir ortamda doom3 cold fear gibi gerilim maximumda stres atar ve böyle moral bulu- yorum.
Bahsettiğin oyuna dönsek? Oyunun zararları ya da yararlarını tartışacaksan başka bir yere konu açmalısın.